2013-10-27 18:54:13
Φωτογραφία για Μιλίνκοβιτς : «Δύσκολη μέρα για μας»
Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μετά την ήττα από τον Πλατανιά τονίζοντας το γεγονός ότι η ομάδα ήλεγχε το παιχνίδι μετά την ισοφάριση, όμως μια φάση έκρινε τη τελική έκβαση του αγώνα υπέρ της Κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για μας είναι δύσκολη μέρα σήμερα, χάσαμε στην έδρα μας και είναι πράγματι ένα βάρος και για τους παίκτες και για τους φιλάθλους που έκαναν το παν για να κερδίσουμε. Μας κέρδισε μια ομάδα πιο έμπειρη, ο ΑΡΗΣ δεν έκανε πολλά λάθη σήμερα, αλλά από τέσσερις φάσεις οι δύο έγιναν γκολ. 

Τη στιγμή που ισοφαρίσαμε και είχαμε υπό έλεγχο το παιχνίδι, ήρθε η φάση του δεύτερου γκολ και αυτό μας άλλαξε την πορεία.

Eίναι θέμα εμπειρίας για να κρατήσουμε το μηδέν. Πρέπει να δουλευτεί πολύ. Ο ΑΡΗΣ είναι ομάδα νεανική και θα πρέπει να δουλέψει πολύ ειδικά πως θα ελέγχουν το παιχνίδι στο τέλος του ημιχρόνου… 

Πάντα προηγείται ο αντίπαλος και κυνηγάει ο ΑΡΗΣ.

Ο Ουντότζι έδειξε ότι μπορεί να παίξει παντού στην επίθεση. Προσπαθήσαμε με τον Μανιά, να αλλάξουμε την ροή του παιχνιδιού, που είναι κλασικός φορ, ίσως και νωρίτερα θα μπορούσε να μπει, όμως περιμέναμε να δούμε πως θα πάει ο Ουντότζι, που ήταν τραυματίας στο τέλος του ημιχρόνου».
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ