2013-10-27 18:43:05
Φωτογραφία για «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, ΣΤΟΧΟΣ ΠΑΝΤΑ Η ΚΟΡΥΦΗ»
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλαν το δικό τους μήνυμα με αφορμή την συνεργασία με την Unicef.

Στο match programme της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ το εισαγωγικό σημείωμα είχε εκτενή αναφορά στην Unicef. Έχοντας τίτλο «Νέα σελίδα, στόχος πάντα η κορυφή» ο ερυθρόλευκος σύλλογος ανέλυσε μέσα σε λίγες γραμμές το σκεπτικό της ομάδας και του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη για την πολύ σημαντική συνεργασία με την Unicef.

«Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες μία τεράστια συνεργασία, όπως αυτή με την Unicef. Μία συνεργασία με φόντο το σήμερα και το αύριο και την προσπάθεια να καλυτερέψει την ζωή των παιδών ανά τον κόσμο. Ο Θρύλος της καρδιάς μας μπαίνει σε ελιτίστικη τάξη, αυτή της ύψιστης προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και δη προς τα παιδιά.

Μαζί με την Μπαρτσελόνα με την οποία η Unicef επίσης συμπορεύεται ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το μέλλον του καλύτερο. Και το κάνει. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι σπουδαίος λοιπόν για ακόμα έναν λόγο. Για πρώτη φορά ο Θρύλος θα αγωνιστεί με το λογότυπο της Unicef μπροστά από την τιμημένη ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, αυτή με τα τέσσερα αστέρια η οποία πλέον αποκτά ακόμα έναν λόγο για να χαρακτηρίζεται ιστορική και συλλεκτική.


Για πρώτη φορά στο γήπεδό του ο Θρύλος θα φορέσει το λογότυπο του τεράστιου αυτού φιλανθρωπικού οργανισμού και ο κόσμος του οφείλει να αποθεώσει για έναν ακόμα λόγο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τονίζει διαρκώς την διάθεση του ιδίου και της ομάδας να προσφέρει στον συνάνθρωπο. Με αυτήν την μεγάλη συνεργασία το κάνει για ακόμα μία φορά πράξη. Το Olympiacos Foundation είναι κοντά στο να ανοίξει τις πύλες του και να προσφέρει επίσης τεράστια βοήθεια, εκεί όπου χρειάζεται και αυτή η συνεργασία με την Unicef.

Το έργο αυτό μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Γνώμονας είναι πάντα τα παιδιά, το μέλλον αυτού του κόσμου και ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να ζήσουν μία καλύτερη ζωή, έχοντας τα απαραίτητα (πρωτίστως) και εν συνεχεία πολλά περισσότερα. Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας για να στηρίξουμε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια. Η παρουσία και το χειροκρότημα αρκούν σε πρώτη φάση. Και ο καθένας μπορεί με τον τρόπο του να βοηθήσει. Ο Θρύλος δείχνει τον δρόμο. Είναι στο χέρι όλων μας να ακολουθήσουμε», τονίζεται στο κείμενο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ