2013-10-28 17:05:36
Φωτογραφία για Παρελθόν από την Ζαλγκίρις ο Ηλίας Ζούρος
Ο Ηλίας Ζούρος αποτελεί για 2η φορά παρελθόν από τη Ζαλγκίρις Κάουνας που ανακοίνωσε πως τον 39χρονο Σαούλιους Στομπέργκας ως αντικαταστάτη του

Το τελευταίο κακό αποτέλεσμα της Ζαλγκίρις Κάουνας, δηλαδή η ήττα από τη Σιαουλιάι με 79-78, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους ιθύνοντες της λιθουανικής ομάδας.

Έτσι, χωρίς να το πολυσκεφτούν έθεσαν με συνοπτικές διαδικασίες τον Ηλία Ζούρο εκτός ομάδας για δεύτερη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2011.

Στις δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτεγιούνας τόνισε ότι η ομάδα σταδιακά λόγω των κακών αποτελεσμάτων της άρχισε να χάνει τη μεγάλη δύναμή της που είναι η εξαιρετική ατμόσφαιρα της Zalgirio Arena.

"Την περασμένη εβδομάδα έγινε ξεκάθαρα αντιληπτό ότι οι δικές μας απόψεις δεν συνάδουν με εκείνες του Ηλία Ζούρου. Το καλοκαίρι που είχαμε μιλήσει μαζί του, φάνηκε να έχουμε κοινές συντεταγμένες για μία ομάδα με προοπτική για το μέλλον.


Δεν αισθανθήκαμε ότι ο κόουτς είχε πίστη στο δικό μας όραμα, στους παίκτες και τη στρατηγική μας. Η ομάδα σταδιακά άρχισε να χάνει την καλή ατμόσφαιρα στις τάξεις της ομάδας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παούλιους Μοτεγιούνας.

Πλέον, ο Σαούλιους Στομπέργκας είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει προσωρινά τον Ηλία Ζούρο, στον πάγκο της Ζαλγκίρις.

Ο 39χρονος Στομπέργκας θα κάνει το προπονητικό του ντεμπούτο με τη Ζαλγκίρις. "Πρόκειται για έναν νέο πολλά υποσχόμενο προπονητή. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα βοηθήσει να αλλάξει η κατάστασή μας θετικά", πρόσθεσε ο Γενικός Διευθυντής των Λιθουανών.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ