2013-10-28 20:42:05
Φωτογραφία για Κούγιας – Βατίδου: Από τα δικαστήρια… στα μπουζούκια!
«Παραμένω σε ένα γάμο μόνον εφόσον νιώθω περήφανος για τη γυναίκα μου», δήλωνε πριν από χρόνια ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μετά την είδηση του διαζυγίου του από την Εύη Βατίδου, κάνοντας όλους να πιστεύουν ότι οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από… παγωμένες.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 7 χρόνια, απέκτησε δύο παιδιά και τελικά το 2010 αποφάσισε να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους – με πολύκροτο τρόπο!

Και αν λάβει κανείς υπόψη του όσα είχαν γίνει και όσα είχαν ειπωθεί πριν από 3 χρόνια - οπότε και εκδικαζόταν το διαζύγιο - από το ζευγάρι, τότε σίγουρα κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι οι δυο τους θα ξαναμιλούσαν, πόσο μάλλον να διασκεδάζουν μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός του protothema.gr εντόπισε το βράδυ του Σαββάτου το πρώην ζευγάρι να διασκεδάζει από κοινού, δίνοντας τροφή στις φήμες που τους θέλουν να δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και αυτή τη φορά όχι για χάρη των δύο τους παιδιών.


Συγκεκριμένα, γύρω στη 1 το βράδυ του Σαββάτου, ο γνωστός ποινικολόγος έφτασε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέλιος Ρόκκος και παρέα με φίλους του, κάθισε σε κεντρικό καναπέ του μαγαζιού. Λίγη ώρα αργότερα, έφτασε στο «Κέντρο Αθηνών» η Εύη Βατίδου μαζί με μία φίλη της και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων θαμώνων, κατευθύνθηκε στο τραπέζι του πρώην συζύγου της, ο οποίος την υποδέχτηκε με αγκαλιές και φιλιά.

Καθισμένη ακριβώς δίπλα του, η Εύη Βατίδου όλο το βράδυ δεν παρακολουθούσε μόνο τους καλλιτέχνες, αλλά συνομιλούσε με τον πρώην σύζυγό της σε ευχάριστο κλίμα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr.

Ο Αλέξης Κούγιας, μάλιστα, δεν παρέλειψε να «λούσει» με γαρύφαλλα την πρώην σύζυγό του και Μις Ελλάς που τον συνόδευε.

Και μπορεί ο Αλέξης να… νύσταξε νωρίς και να έφυγε από το μαγαζί γύρω στις 4, αλλά η Εύη και η φίλη της συνέχισαν τη διασκέδασή τους Πηγή: protothema
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ