2013-10-28 23:53:00
Φωτογραφία για Lamda “City Test”: Μεγάλος διαγωνισμός με πλούσια δώρα από τη ΛΑΜΔΑ Α.Ε
Θέλοντας να εγκαινιάσει την είσοδό της στα social media, η ΛΑΜΔΑ Α.Ε διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο "City Test", στη σελίδα της στο Facebook. 

Το "City Test" περιλαμβάνει τη φωτογράφηση επτά (7) αυτοκινήτων, της εταιρείας ΛΑΜΔΑ Α.Ε, σε διάφορα σημεία της Αθήνας και οι χρήστες καλούνται να μαντέψουν την τοποθεσία, στην οποία φωτογραφήθηκε το κάθε αυτοκίνητο. 

Τα μοντέλα, που χρησιμοποιήθηκαν για τη φωτογράφιση είναι τα εξής:

Fiat 500 Abarth, Fiat 500L Trekking, Fiat Panda 4x4, Toyota Aygo, Toyota Yaris Hybrid, Alfa Romeo Giulietta και Hyundai i30.

Η εταιρεία προσφέρει στον νικητή του διαγωνισμού ένα τριήμερο ταξίδι στη Ορεινή Κορινθία, μαζί με ένα Test Drive αυτοκίνητο της εταιρείας ΛΑΜΔΑ Α.Ε για τις μετακινήσεις του. 

Με τη λήξη του διαγωνισμού, θα σταλεί newsletter σε όλους τους συμμετέχοντες, το οποίο θα τους προσκαλεί για ένα Test Drive, σε μια αντιπροσωπεία ΛΑΜΔΑ Α.Ε. 

Όσοι από τους συμμετέχοντες ανταποκριθούν, θα μπουν στην κλήρωση για το δεύτερο δώρο που προσφέρει η εταιρεία, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο Ecobike.

Το City Test” φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.facebook.com/Lamdasa.gr/app_1402159866683669 και θα διαρκέσει από τις τις 23 Οκτωβρίου 2013 έως τις 13 Νοεμβρίου 2013.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ