2013-10-29 09:28:07
Φωτογραφία για Iστορία βγαλέμη απο θρίλερ σε κοιμητήριο της Πάφου - Μοναχές και Ηγουμένη ξέθαψαν γυναίκα γιατί την θεωρούν... Αγία
Απίστευτη ιστορία έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι Τομές στα Γεγονότα του ΣΙΓΜΑ. Μοναχές και η Ηγουμένη της Μονής Ηρακλειδίου έστησαν ολονύκτια επιχείρηση στο νεκροταφείο του χωρίου Λάσα της Πάφου και ξεθαψαν οστά γυναίκας που θεωρούν Αγία.

Απίστευτη και ταυτόχρονα φρικιαστική ιστορία που εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στο κοιμητήριο του χωρίου Λάσα της Πάφου φέρνουν στο φως οι Τομές στα Γεγονότα.

Ηγουμένη και 9 Μονάχες της Μονής Ηρακλειδίου κατέστρωσαν οργανωμένο σχέδιο αρπαγης οστών γυναίκας που είναι θαμμένη στο κοιμητήριο του χωρίου διότι την θεωρούν Αγία.

Το σχέδιο τους τέθηκε σε εφαρμογή την Κυριακή λίγο μετά που νύχτωσε.

Μετέβησαν στο κοιμητήριο εξοπλισμένες με γεννήτρια, φως, φτυάρια και τσάπες και αφού μετακίνησαν την μαρμάρινη πλάκα του τάφου άρχισαν να σκάβουν μέχρι που βρήκαν τα οστά.

Η επιχείρηση τους έγινε αντιληπτή από κατοίκους του χωρίου οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Μέλη της δύναμης έσπευσαν στην περιοχή, εντόπισαν τις μοναχές και την Ηγουμένη τις οποίες οδήγησαν για ανάκριση σε αστυνομικό σταθμό. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα οστά ανήκουν σε γυναίκα που ήταν Μοναχή της Μονής Ηρακλειδίου .


Στις καταθέσεις τους οι μοναχές και η Ηγουμένη ανέφεραν ότι προέβησαν στην ενέργεια αυτή για να εκπληρώσουν την επιθυμία της Μοναχής η οποία λίγο πριν πεθάνει, όπως ισχυρίστηκαν, ζήτησε να ταφεί στο χωρίο της και ακολούθως τα οστά της να μεταφερθούν στην Μονή.

Στις καταθέσεις τους ισχυριστήκαν επίσης ότι για τις προθέσεις τους ενημέρωσαν συγγενή της νεκρής ενώ την όλη επιχείρηση, είπαν, την γνώριζαν Χωροεπίσκοπος και Επίσκοπός τους οποίους και κατονόμασαν.

Η όλη επιχείρηση έγινε χθες διότι σήμερα στο τάφο θα θαβόταν οι αδελφός της γυναίκας. Τα οστά της γυναίκα μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Στρουμπιού.

http://pafospress.com/
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ