2013-10-29 17:13:06
Φωτογραφία για Το ΟΧΙ λέγεται συνειδητά αρκεί να το πιστεύεις
του Κώστα Βουκελάτου 

Η 28η Οκτωβρίου 1940 είναι ημέρα εθνικής υπερηφάνειας για εμάς τους νεώτερους Έλληνες. Δυστυχώς αυτή την περηφάνεια την έχουμε απωλέσει τα τελευταία χρονια γιατι... στο τιμόνι της χωρας βρίσκονται ασυνείδητοι πολιτικοί.

Τιμούμε σήμερα, με σεβασμό, τη μνήμη των επώνυμων και ανώνυμων ηρώων που ύψωσαν το ανάστημά τους στον εχθρό και πάλεψαν με δύναμη ψυχής για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία.

Τιμούμε όλους εκείνους που με την αυτοθυσία τους δημιούργησαν την εποποιία του 1940 και απέδειξαν ότι η ομοψυχία, η θέληση και ο κοινός αγώνας μπορούν να αποδώσουν καρπούς.

Οι αυτοθυσία το θάρρος ο πατριωτισμός και η τόλμη των ηρώων έκαναν ολόκληρη την ανθρωπότητα να μιλά για τη δύναμη της ελληνικής ψυχής και την προσφορά των Ελλήνων για την ελευθερία των λαών.

Η παρακαταθήκη του μηνύματος του ΟΧΙ θα έπρεπε να εχει γινει μάθημα στους ελληνες πολιτικούς γιατι ειναι χρέος τους να προστατεύουν πάντα την Ελλαδα και οχι να υποδουλωνονται στις εντολές ξένων λαών εχθρικών και αδιάφορων για το μέλλον της χώρα μας.


Ειναι χρέος όλων μας και κυρίως προς τα παιδια μας να προσφέρουμε ενα καλύτερο μέλλον με σεβασμό στην Δημοκρατια μας.

Ακόμα και σημερα που η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές γιατι βρίσκεται στα χέρια ατολμων και ασυνειδητων ανθρώπων, δεν ειναι αργά ενωμένοι και σοβαροί όλοι μαζι να μπορέσουμε να πούμε το δικό μας ΟΧΙ για μια ελεύθερη Ελλαδα με προοπτική και αναπτυξιακό αύριο χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους για αυτο τον σκοπό και οχι δειλους και ανεπαρκείς να υπερασπιστούν τους ελληνες πολίτες.
freepen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ