2013-10-29 18:52:05
Φωτογραφία για Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Γηπέδου Ποδοσφαίρου στον οικισμό Δορκάδας
Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια του νέου Γηπέδου Ποδοσφαίρου στον οικισμό Δορκάδας της Δ.Ε. Λαχανά, παρουσία του Δημάρχου κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, του Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλειου Ανατολίτη, των Αντιδημάρχων κ.κ. Τουλουπίδη Γεωργίου, Αστέριου Σισκούδη, Αϊβατζίδη Παντελή και Καλπάκη Νικολάου, του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. κ. Σταύρου Τερζάκη, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεώργιου Μήττα, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Κολασίδη, των Προέδρων των Τ.Κ. Λαγκαδά και Καρτερών κ.κ. Αθανάσιου Μοσχίδη και Αθανάσιου Μπούρα, του Τοπικού Συμβούλου Καρτερών κ. Γρηγόριου Παγώνη, του Τοπικού Συμβούλου Λαχανά κ. Βασίλειου Δημητριάδη, του κ. Μίχου Γεωργίου και των πρώην Δημάρχων Λαχανά κ. Πάσχου Παντελή και Ξενιτίδη Γεωργίου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαγκαδά, αφού επεσήμανε την αναγκαιότητα δημιουργίας νέων υποδομών για την ανάπτυξη του αθλητισμού σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας, υπογράμμισε την αξία της συλλογικής προσπάθειας για την επίτευξη κάθε νέου έργου, ευχαριστώντας τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ
. Τουλουπίδη Γεώργιο και το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαγκαδά, την προηγούμενη διοίκηση του πρώην Δήμου Λαχανά για την δρομολόγηση των απαραίτητων διαδικασιών και την σύνταξη μελετών που σήμερα είναι σε θέση και αξιοποιεί ο νέος Δήμος Λαγκαδά, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Χαριτίδη, τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Μπούρα και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου με την συνεισφορά των οποίων ολοκληρώθηκε το έργο και παραδόθηκε προς χρήση στους κατοίκους και τις αθλητικές ενώσεις της περιοχής.

Με το πέρας της τελετής των εγκαινίων ακολούθησε η ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων του Δήμου Λαγκαδά ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΑΣ – ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ στα πλαίσια πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ, αναδεικνύοντας τελικό νικητή την ομάδα της Δορκάδας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ