2013-10-29 19:20:04
Φωτογραφία για ΠΑΝΟΠΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στις 18:00 στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ

Τα γιορτινά του θα... φορέσει την Τετάρτη το κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" προκειμένου να "φιλοξενήσει" στις 18:00 (ΟΤΕ Sport 3) τον μεγάλο αγώνα της 2ης ημέρας του Β' ομίλου του CEV DenizBank Volleyball Champions League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ρωσική ομάδα έχουν "κερδίσει" τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και αναμένεται να προσφέρουν στον κόσμο σπουδαίο θέαμα και έντονες συγκινήσεις. Η ομάδα της Ρωσίας είναι από τις καλύτερες στον κόσμο και είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για την πρώτη θέση στον όμιλο αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Ολυμπιακός παίζοντας το πρώτο εντός έδρας ματς του στη διοργάνωση μετά από τρία χρόνια και έχοντας ως αντίπαλο μια τόσο σπουδαία ομάδα θέλει τον κόσμο δίπλα του για να τον βοηθήσει να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή του. Οι πόρτες στο κλειστό γυμναστήριο θ' ανοίξουν στις 16:00.


"Ματς διαφήμιση"

Ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Καζάζης δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και έχει ζητήσει από τους παίκτες του ν' ευχαριστηθούν το βόλεϊ και να παλέψουν κόντρα στο "θηρίο" για το καλύτερο. "Ελπίζω να γίνει ένα ματς διαφήμιση για το άθλημα. Απέναντι μας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο. Η Μπελογκόριε διαθέτει σπουδαίους παίκτες παγκόσμιας κλάσης και είναι το φαβορί. Εμείς με την βοήθεια του κόσμου μας θα τα δώσουμε όλα για να ευχαριστήσουμε αυτούς που θα έρθουν στο Ρέντη αλλά και για να δείξουμε τι αξίζουμε", σημείωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

"Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας"

Η Διευθύντρια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π κα Τσιλιγκίρη θέλησε από την πλευρά της να καλέσει τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο: "Αισθανόμαστε την ανάγκη να καλέσουμε τον κόσμο μας να έρθει την Τετάρτη στο Ρέντη για να παρακολουθήσει ένα σπουδαίο ματς της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού με την Μπελογκόριε. Ο Ολυμπιακός σε εποχές πολύ δύσκολες καταφέρνει να παίζει στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και να δίνει ματς πολύ υψηλού επιπέδου. Θέλουμε τον κόσμο μας και ειδικά τα νέα παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό να είναι στο Ρέντη για να μας βοηθήσουν αλλά και να πάρουν χαρά από την ομάδα μας. Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και προφυλάσει τη νέα γενιά από πολλά δεινά".

*Η ρωσική αποστολή έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα και οι παίκτες της προπονήθηκαν το απόγευμα στο Ρέντη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ