2013-10-29 20:50:08
Φωτογραφία για Ρονάλντο: Η Γιουβέντους πλήρωσε για το κακό που έκανε
Βολές κατά της Γιουβέντους εξαπέλυσε ο Ρονάλντο, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως αποχώρησε από την Ίντερ λόγω του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή φιλοξενήθηκε ο πρώην επιθετικός της Ίντερ, Ρονάλντο, μέσω της οποίας εξαπέλυσε βολές κατά της Γιουβέντους, σχετικά με το ντέρμπι των δύο ομάδων που έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή τη σεζόν 1997/98.

Εκτός αυτού το «φαινόμενο» αποκάλυψε πως αποχώρησε από τους «νερατζούρι» λόγω του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δεν έχω τίποτα με τον Ιουλιάνο, έκανε το καθήκον του. Αυτός που τα έχω είναι ο διαιτητής Τσεκαρίνι που δεν είχε δώσει το πέναλτι.

Εκείνο το ματς έγραψε ιστορία επειδή μετά από εκείνο το Γιουβέντους-Ίντερ δείξαμε στον κόσμο πως τιμωρηθήκαμε μέσα σε ένα διαβρωμένο σύστημα.

Μετά από καιρό αποκαλύφθηκαν τα πάντα και η Γιούβε πλήρωσε για το κακό που έκανε: σε εκείνο το σύστημα ο Ιουλιάνο δεν είχε θέση.


Ο Μότζι; Μου στέρησε το Σκουντέτο, είχε τη συμβολή του, αλλά είμαι σίγουρος πως και εκείνος μετάνιωσε για αυτό που έκανε. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ένα καθαρό άθλημα».

Για τη σχέση του με τον πρώην, πλέον, ιδιοκτήτη των «νερατζούρι», Μάσιμο Μοράτι:

«Ο Μοράτι είναι ο Νο 1. Είχαμε μία σχέση πατέρα-γιου, ήταν πολύ σημαντικός για μένα και είναι ακόμα. Δυστυχώς η ιστορίας μας τελείωσε άσχημα. Εγώ με τον Κούπερ στον πάγκο δεν μπορούσα να συνεχίσω και εκείνος προτίμησε τον Κούπερ».

Για τον Μάριο Μπαλοτέλι:

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της εποχής. Πρέπει να μάθει να ζει με την πίεση».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014:

«Ελπίζω να το πάρει η Βραζιλία, αλλά υπάρχουν πολλές δυνατές εθνικές ομάδες. Πιστεύω πως μαζί με τη Βραζιλία, φαβορί είναι Ισπανία και Γερμανία. Δεν πιστεύω ότι η Ιταλία μπορεί να φτάσει στον τελικό αλλά είναι πάντα μία ομάδα που πρέπει να φοβάσαι».
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ