2013-10-30 04:38:06
Φωτογραφία για Γίνεται... Ισπανός ο Ντιέγκο Κόστα!
Πλησιάζει το τέλος! Βραζιλία και Ισπανία «μονομάχησαν» για τα...μάτια του Ντιέγκο Κόστα, αλλά οι Ίβηρες τον κέρδισαν! Την Τρίτη, λοιπόν, ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έστειλε επιστολή στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της «χώρας του καφέ», με την οποία αρνήθηκε την κλήση που του είχε γίνει για τα φιλικά του Νοεμβρίου.

Αυτό ουσιαστικά θέτει... νοκ-άουτ την Βραζιλία και πλέον ο φορ των «ροχιμπλάνκος» είναι μια... ανάσα από το να φορέσει την φανέλα των «φούριας ρόχας». Ακόμα βέβαια δεν έχει δεχθεί κλήση από την εθνική Ισπανίας, είτε για φιλικό, είτε για επίσημο αγώνα, αλλά είναι δεδομένο πως θα του γίνει. Άλλωστε και ο παίκτης αποτελεί διακαή πόθο του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και ειδικά με τις απίστευτες φετινές εμφανίσεις του.

Είναι πολύ πιθανό, οι Λατινοαμερικάνοι να κυνηγήσουν περαιτέρω την υπόθεση, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αντιστραφεί η κατάσταση, μετά και την ξεκάθαρη επιθυμία του Ντιέγκο Κόστα να προτιμήσει την Ισπανία, ενώ και η τελευταία είναι σίγουρη πως οι κανονισμοί είναι με το μέρος της.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ίκερ, έλα στην Μπαρτσελόνα»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ίκερ, έλα στην Μπαρτσελόνα»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ