2013-10-30 10:18:05
Φωτογραφία για Νόμος-σκούπα για εισφορές και συντάξεις
Αποφασιστική προσπάθεια για να αποφευχθούν νέα μέτρα, που θα οδηγήσουν σε υποχρεωτικές περικοπές των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, καταβάλλει το υπουργείο Εργασίας. Ο υπουργός Γ. Βρούτσης ανέβαλε την προγραμματισμένη για χθες κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή. Αναζητά τρόπους που θα... διευκολύνουν την είσπραξη τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ. Την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα Ταμεία περιέγραψαν οι διοικητές τους σε σύσκεψη εν όψει των διαβουλεύσεων με την τρόικα

Η διάταξη με την οποία καθορίζεται η χορήγηση του 95% της σύνταξης μέσα σε διάστημα 3 ή το αργότερο 4 μηνών από την υποβολή της αίτησης

«Μίνι» ασφαλιστικό νομοσχέδιο με στόχο την είσπραξη 500 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να αποφευχθούν νέα μέτρα, θα καταθέσει στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Πρόκειται για τη «μητέρα των μαχών», καθώς η τρόικα έχει ζητήσει να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό για το 2014 στα ασφαλιστικά ταμεία και ζητά αναλυτικά στοιχεία για την απόδοση των μέτρων.

Τα οικονομικά των Ταμείων θα βρεθούν στο επίκεντρο της επόμενης «επίσκεψης» των δανειστών στο υπουργείο, με δεδομένο πως το 2014 η χρηματοδότηση θα είναι μειωμένη κατά 1,8 δισεκατομμύρια.
Έθνος
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στρατηγική αρπαγής
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στρατηγική αρπαγής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ