2013-10-30 12:00:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Tη Δευτέρα συζητούνται τα ασφαλιστικά μέτρα του Πανεπιστημίου κατά της διαθεσιμότητας
Την προσεχή Δευτέρα θα συζητηθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας τα ασφαλιστικά μέτρα του Πανεπιστημίου Πατρών και άλλων ΑΕΙ κατά της διαθεσιμότητας Διοικητικών Υπαλλήλων.

Είναι η πρώτη συζήτηση που θα γίνει και το αποτέλεσμα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Πατρών συνεχίζουν την απεργία για 8η εβδομάδα.

Σήμερα πραγματοποιούν γενική συνέλευση για να συζητήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ενώ για αύριο το απόγευμα έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο στην πλατεία Γεωργίου.

Στο μεταξύ χθες ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Παναγιωτάκης σε δηλώσεις του στο thebest.gr τόνισε οτι το μεσημέρι της Τρίτης έδωσε εντολή να κινηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες έτσι ώστε να περικοπεί η μισθοδοσία των απεργών τον μήνα Δεκέμβριο και να καλυφθούν τα χρήματα που έχουν καταβληθεί στους διοικητικούς υπαλλήλους κατά τη διάρκεια των πολυήμερων απεργιακών τους κινητοποιήσεων.

Ο κ. Παναγιωτάκης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει και περαιτέρω περικοπή μισθού (και τον επόμενο μήνα) προκειμένου να συμψηφιστεί το συνολικό ποσό των "δεδουλευμένων" που καταβλήθηκαν, παρά το γεγονός οτι οι διοικητικοί υπάλληλοι βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Ο κ. Παναγιωτάκης φρόντισε να ξεκαθαρίσει οτι οι αποδοχές των απεργών καταβάλλονταν κανονικά αφού δεν χρειάζεται γι' αυτό, σύμφωνα με το Νόμο, η υπογραφή του Πρύτανη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ ΝΕΟ... LOOK TOY ΤΖΙΜΠΟΥΡ! (PHOTO)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟ ΝΕΟ... LOOK TOY ΤΖΙΜΠΟΥΡ! (PHOTO)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ