2013-10-30 12:38:14
Φωτογραφία για Κίνηση για Τσάμπι Αλόνσο ετοιμάζει η Τσέλσι
Για την απόκτηση του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, προτίθεται να κινηθεί η Τσέλσι.

Να συνεργαστεί ξανά με τον Τσάμπι Αλόνσο θέλει ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωσή του σύμφωνα με τη "Daily Mail".

Το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου εκπνέει το καλοκαίρι, από τον Ιανουάριο ο 31χρονος θα έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει και ο Πορτογάλος δεν αναμένεται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια.      

Ο Αλόνσο είχε ένα επιτυχημένο πέρασμα από την Αγγλία με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ο κόσμος της οποίας τον αγαπάει πάρα πολύ και θα ήθελε να τον δει να επιστρέφει. Ο ίδιος, όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα δε θα ήθελε αυτή τη στιγμή να συνεχίσει την καριέρα του στο "Άνφιλντ".

Να σημειωθεί ότι ο Αλόνσο ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και πως προπονείται πλέον κανονικά. Στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη, μάλιστα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη θα βρίσκεται στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης και πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως επιβεβαίωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ