2013-10-30 17:10:06
Φωτογραφία για Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 29-30/10/2013
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

(Σύλληψη-1-δράστη)

Κλοπή

Την 30-10-2013/05.09 στην Αθήνα, συνελήφθη ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε χαλκοσωλήνες φυσικού αερίου, από αύλιο χώρο πολυκατοικίας.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΝΑΤΟΛ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Α. Δ. Ξάνθης

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Σύλληψη -4- δραστών)

Περί παιγνίων

Την 29-10-2013/19.00 στη Ξάνθη, συνελήφθη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, γιατί είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (3) Η/Υ, οι οποίοι ελέγχονταν από κεντρική μονάδα, όπου διενεργούνταν τυχερά παίγνια, από ισάριθμους ημεδαπούς θαμώνες, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Ανωτέρω Η/Υ κατασχέθηκαν. 

Α. Δ. Δράμας

Ηλεκτρονική Ενημέρωση

(Δράστες αναζητούνται)

Ληστεία

Την 29-10-2013/23.30 στην Ε
. Ο. Δράμας - Καβάλας, (2) άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με κουκούλες, εισήλθαν σε κατάστημα «INTERNET – CAFE» και με την απειλή κυνηγητικού όπλου και κατσαβιδιού, αφαίρεσαν (1) σταθερό τηλέφωνο, (2) κινητά τηλεφώνα, χρηματικό πόσο και (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Στη συνέχεια (1) εκ των ανωτέρω δραστών, με χρήση του κοντακίου προαναφερόμενου όπλου, προκάλεσε σωματικές βλάβες σε υπάλληλο του καταστήματος, πλήττοντάς τον στο κεφάλι, ο όποιος και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Δράμας, για παροχή Α΄ βοηθειών. Ανωτέρω δράστες κατά την διαφυγή τους πυροβόλησαν (2) φόρες, εντός του καταστήματος. Δράστες διέφυγαν με το ανωτέρω όχημα και αναζητούνται.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α. Δ. Πιερίας

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Σύλληψη -1- δράστιδας)

Περί τελωνειακού κώδικα

Την 29-10-2013/13.00 στο Αιγίνιο Πιερίας, συνελήφθη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (206) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α. Δ. Φλώρινας

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Σύλληψη -1- δράστη)

Σύλληψη διωκόμενου

Την 29-10-2013/21.50 στη Φλώρινα, συνελήφθη ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης (1) έτους και χρηματική ποινή, για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, καθ’ υποτροπή.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ ΗΠΕΙΡΟΥ

Α. Δ. Πρέβεζας

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Σύλληψη -3- δραστών)

Απόπειρα ληστείας

Την 29-10-2013/14.30 στο Λούρο Πρέβεζας, συνελήφθησαν (3) ημεδαποί (roma), γιατί με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, ακινητοποίησαν μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ημεδαπός και με χρήση σωματικής βίας, αποπειράθηκαν να την αφαιρέσουν. Ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτ-το κατασχέθηκε.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Α. Δ. Μαγνησίας

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Σύλληψη -24- δραστών)

Περί αλλοδαπών

Την 29-10-2013/17.50 στον Κόμβο Μικροθηβών της Π.Α.Θ.Ε., συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μετέφερε (23) αλλοδαπούς, (13) υπηκόους Συρίας και (10) υπηκόους Σομαλίας, οι οποίοι δεν έφεραν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα εισόδου και παραμονής στη χώρα. Λαθρομετανάστες συνελήφθησαν. Αναφέρεται ότι, το ανωτέρω όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα (20) λαθρομετανάστες, να υποστούν σωματικές βλάβες και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο του Βόλου για παροχή Α΄ Βοηθειών. Η κυκλοφορία διεξήχθη από την μία λωρίδα κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, έως την 20.30 ώρα της ιδίας.

Α. Δ. Καρδίτσας

Ηλεκτρονική Ενημέρωση

(Σύλληψη-2- δραστών)

Παθητική δωροδοκία

Την 29-10-2013/12.20 στον Παλαμά Καρδίτσας, συνελήφθη ημεδαπή, υπάλληλος δημόσιας Υπηρεσίας, γιατί παρέλαβε από ημεδαπή, χρηματικό ποσό, ως προκαταβολή συμφωνηθέντος ποσού. Από την έρευνα προέκυψε ότι, η ανωτέρω δράστιδα ενήργησε αντί 48χρονου συνάδελφού της, ο οποίος επίσης συνελήφθη. Κατασχέθηκαν προσημειωμένο χρηματικό ποσό και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της ανωτέρω δράστιδας.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α. Δ. Ευβοίας

Ηλεκτρονική Ενημέρωση

(Δράστες αναζητούνται)

Ληστεία

Την 29-10-2013/23.30 στα Ψαχνά Ευβοίας, (2) άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με κουκούλες, εισήλθαν σε οικία όπου διέμενε ζεύγος ημεδαπών και με την απειλή μαχαιριού, τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας τους, το οποιο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο την 01.30 ώρα της 30-10-2013, στην Ε.Ο. Σχηματαρίου - Χαλκίδας. Δράστες αναζητούνται.

Α. Δ. Βοιωτίας

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Σύλληψη -1- δράστη)

Περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Την 29-10-2013/18.30 στη Λιβαδειά, συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος Νιγηρίας, γιατί είχε εκθέσει σε πάγκο χώρου εμποροπανήγυρης, (782) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου και εικόνας, (DVD) και (CD), άνευ ταινίας ασφαλείας και γνησιότητας. Επίσης στο χώρο του πάγκου ανωτέρω δράστης είχε τοποθετήσει (1) συσκευή DVD, (2) ηχεία και (1) τηλεόραση, συνδεδεμένα μεταξύ τους και σε λειτουργία, τα οποία χρησιμοποιούσε για την παραγωγή των ανωτέρω ψηφιακών δίσκων. Άπαντα τα ανωτέρω κατασχέθηκαν.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Α. Δ. Λακωνίας

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Σύλληψη -1- δράστη)

Φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Την 29-10-2013/17.20 στη Ν.Ε.Ο. Τρίπολης – Σπάρτης, συνελήφθη ημεδαπός, για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Α. Δ. Κορινθίας

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Σύλληψη -1- δράστη)

Κλοπή – σύλληψη για οφειλές προς το Δημόσιο

Την 29-10-2013/15.30 στο Ζευγολατιό Κορινθίας, συνελήφθη ημεδαπός, γιατί εισήλθε σε αποθήκη ιδιοκτησίας έτερου ημεδαπού και αφαίρεσε (2) κινητήρες – ανεμιστήρες ψυγείου και ηλεκτρικά καλώδια από ακινητοποιημένο όχημα. Επίσης σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, με ποινή φυλάκισης (4) μηνών ,για χρέη προς το Δημόσιο.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Α΄ Α. Δ. Δωδεκανήσου

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Σύλληψη -2- δραστών)

Περί ναρκωτικών

Την 29-10-2013/13.00 στο Λιμάνι της Ρόδου, συνελήφθησαν (2) ημεδαποί, γιατί σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας έτερης ημεδαπής, στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (37,4) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (2) φιαλίδια τα οποία περιείχαν συνολικά (389,6) γραμμάρια άγνωστο υγρό, (13) χαρτάκια εμποτισμένα με έλαιο κάνναβης και (1) τόξο κυνηγετικού τύπου με (1) βέλος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ