2013-10-30 18:10:08
Φωτογραφία για Οι Έμποροι λένε Ποτέ την Κυριακή-Καταπληκτική αφίσα
Μία αφίσα με το σκίτσο της "Ίλιας" απο την ταινία "Ποτέ την Κυριακή" αναμένεται να "πρωταγωνιστεί" στα Χανιά την ερχόμενη Κυριακή 3 Νοεμβρίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων καλεί όλους τους εμπόρους να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους και να κολλήσουν στις βιτρίνες την χαρακτηριστική αυτή αφίσα.

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναγράφονται τα εξής:

"Σύμφωνα με τις τροποποιήσεις του τελευταίου νόμου 4177/2013 πλησιάζει η πρώτη εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων "mid-season sales" που θα ισχύσει από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων αυτών, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης.

Παράλληλα με τα ως άνω, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ίδιου νόμου, τα καταστήματα κάθε είδους και ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων, μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013, πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2013.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων έχει λάβει απόφαση και προτείνει να μην ανοίξουν τα καταστήματα των Χανίων αυτή την Κυριακή και καλεί όλους τους Χανιώτες έμπορους να συνταχτούν με την παραπάνω απόφαση και να περιφρουρήσουν την Κυριακάτικη αργία.

Εάν ανοίξουμε αυτή την Κυριακή, τότε είναι βέβαιο πως το μήνυμα που θα εκλάβει η κυβέρνηση και οι πολυεθνικές που βρίσκονται πίσω από αυτές τις αποφάσεις, είναι πως με ευκολία θα μπορέσουν να απελευθερώσουν στο άμεσο μέλλον και τις υπόλοιπες Κυριακές του χρόνου με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική ψυχολογική, σωματική και οικονομική εξόντωση μας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε την αποφασιστικότητα μας ενάντια στο μέλλον που προδιαγράφουν για εμάς. Ένα μέλλον ζοφερό που περιλαμβάνει κλείσιμο καταστημάτων και χιλιάδες άνεργους εμπόρους. Θα τους αφήσουμε;

Παρακαλούμε τους συνάδελφους να δείξουν άμεσα την αντίθεση τους, παραμένοντας κλειστά την Κυριακή και κολλώντας στην βιτρίνα τους, την συνοδευτική αφίσα που θα μοιραστεί."
flashnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ