2013-10-30 19:55:03
Φωτογραφία για Νέα BMW Σειρά 4 Gran Coupe το 2014
Η BMW ανακοίνωσε τη νέα Σειρά 4 Gran Coupe, η οποία έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Γενεύης το 2014, ενώ τον ίδιο χρόνο θα ξεκινήσει και τις πωλήσεις της.

Με τη Σειρά 4 να έχει πατήσει πρόσφατα το… οδόστρωμα των ελληνικών δρόμων, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ήδη τη διάθεση της έκδοσης Gran Coupe της 4άρας, για το 2014. Η συγκεκριμένη version θα έρθει αντιμέτωπη με το Audi A5 Sportback και θα προσφέρεται στις εκδόσεις 420i, 420d, 428i και 435i, με τις δύο τελευταίες να διατίθενται μόνο στις Η.Π.Α.

Η F36 Σειρά 4 Gran Coupe διακρίνεται από το μεγαλύτερο πίσω παράθυρο, το οποίο καταλήγει διακριτικά στον χώρο αποσκευών, κάτι που αυξάνει αναγκαστικά το μήκος του αυτοκινήτου. Έτσι λοιπόν, οι δυναμικές γραμμές στο πλαϊνό τμήμα της 4άρας Gran Coupe προσφέρουν μια πιο σπορ και ταυτόχρονα premium εικόνα, ενώ η καμπίνα είναι πιο ευρύχωρη από τη συμβατική έκδοση.

Η 4θυρη Σειρά 4 Gran Coupe θα φέρει νέα σχεδίαση, τόσο στο εμπρός, όσο και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, σε σχέση με τη 2θυρη έκδοση. Ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα μηχανικά σύνολα αναμένεται να είναι πανομοιότυπα με της 4αρας Coupe και Convertible. Τέλος, όσον αφορά τη BMW M4 Gran Coupe, η… ιστορία αναφέρει ότι θα εμφανιστεί μετά από 1 χρόνο.

πηγή

pestanea.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ