2013-10-30 21:00:06
Φωτογραφία για Εγκλωβισμένος για μέρες στο αυτοκίνητό του, πέθανε γράφοντας γράμματα στην οικογένειά του
Ένας 54χρονος από το Κάνσας παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο. Ενώ τον αναζητούσαν, κράτησε ημερολόγιο και έγραψε γράμματα στην οικογένειά του. Όταν τον βρήκαν ήταν αργά

Ο 54χρονος David Welch από το Κάνσας πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής του, εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του, γράφοντας αποχαιρετιστήρια γράμματα στην οικογένειά του.

Ο 54χρονος αγνοείτο από τις αρχές Σεπτεμβρίου με την οικογένειά του να τον ψάχνει παντού, ενώ εκείνος ήταν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο.

Το αυτοκίνητό του έπεσε σε χαράδρα στη Γιούτα και εκείνος δεν μπορούσε να βγει από αυτό, και πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής του γράφοντας γράμματα στην οικογένειά του.

Τον παγιδευμένο άνδρα δεν μπόρεσε να δει κανείς εγκαίρως και το άψυχο σώμα του βρήκε στα μέσα Οκτωβρίου ένας άνδρας που έκανε ωτοστόπ.

Το περιεχόμενο των γραμμάτων του άτυχου άνδρα, πατέρας τεσσάρων παιδιών, δεν έγινε γνωστό, ενώ η οικογένεια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.


Ο 54χρονος έφυγε από το σπίτι του χωρίς να πει σε κανένα που πηγαίνει και η οικογένειά του τον έψαχνε εναγωνίως. Μάλιστα, δημιούργησε και σελίδα στο Facebook "Find Dave Welch" στην οποία ζητούσε από όποιον ήξερε κάτι να τη βοηθούσε να τον βρει.

Μια μέρα, μάλιστα πριν βρεθεί νεκρός η οικογένειά του έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια, γράφοντας ένα μήνυμα στην εν λόγω σελίδα, απευθυνόμενο σε εκείνον σε περίπτωση που το έβλεπε.

"Αγαπητέ Dave, πάνε 7 βδομάδες που έφυγες. Η γυναίκα σου, τα παιδιά και τα εγγόνια σου, σου λένε ότι μας λείπεις πολύ. Οι φίλοι σου ανησυχούν για την υγεία σου και θέλουν να σε βοηθήσουν. Αναρωτιόμαστε που να είσαι. Προσευχόμαστε να δεις το μήνυμα και να έρθεις σπίτι. Σε αγαπάμε".

Οι αρχές εικάζουν ότι ο 54χρονος αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να παγιδευτεί στο όχημα του.

Ο 54χρονος επέζησε αρκετές μέρες, μπορεί και βδομάδες, κρατώντας ημερολόγιο και γράφοντας γράμματα στην οικογένειά του.

πηγη

pestanea.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ