2013-10-30 21:42:10
Φωτογραφία για ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ : MVP ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Ο Στράτος Περπέρογλου αναδείχτηκε MVP της τρίτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ και ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός νίκησε, ώστε να τον βοηθήσει να αναδειχτεί κορυφαίος της αγωνιστικής.

Ο διεθνής φόργουορντ των ερυθρόλευκων μίλησε στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ και τόνισε πως η στατιστική είναι προϊόν ομαδικής και όχι ατομικής δουλειάς και έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Μπάγερν στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά: «Όσο τιμητικό κι αν είναι να βγαίνεις MVP μιας αγωνιστικής, νομίζω ότι είναι το τελευταίο που νοιάζει ένα παίκτη που αγωνίζεται σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Το βραβείο έχει να κάνει με την στατιστική μου και η στατιστική ποτέ δεν είναι προϊόν ατομικής απόδοσης, αλλά ομαδικής δουλειάς. Έχει να κάνει, κυρίως, με τη βοήθεια που σου δίνουν οι συμπαίκτες σου.

Με το που τέλειωσε το ματς με τον Ίκαρο, το μυαλό μας πήγε κατευθείαν στην Μπάγερν, γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό μας ξεκίνημα, να πετύχουμε μια ακόμα νίκη και να αναδείξουμε ένα ακόμα MVP από την ομάδα μας, αφού MVP χωρίς νίκη δεν υπάρχει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ