2013-10-30 23:15:50
Φωτογραφία για ΑΜΚ κατά 30 εκ. στην ''Δικέφαλος 1924''-Ο Μελισσανίδης αντιπρόεδρος
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση της "Δικέφαλος 1924 Α.Ε." και αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 30 εκ. ευρώ ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης ορίστηκε ως αντιπρόεδρος. Στην θέση του προέδρου ο Κώστας Γενεράκης.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 30 εκατ. ευρώ και η εκλογή νέου Δ.Σ. με με αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν οι αποφάσεις της πρώτης Γ.Σ. της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.», στην οποία παρέστησαν όλοι οι μέτοχοι.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση για τις αποφάσεις που πάρθηκαν αναφέρονται:

«Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γ. Συνέλευση των Μετόχων της "Δικέφαλος 1924" Α.Ε. στην οποία παρέστησαν όλοι οι Μέτοχοι. Αποφασίστηκαν τα παρακάτω :

1. Αύξηση του Μ.Κ κατά το ποσό των 30.000.000 ευρώ.

2. Εκλογή νέου Δ.Σ ως εξής :

Κώστας Γενεράκης

Δημήτρης Μελισσανίδης

Γιώργος Δαλακούρας

Παναγιώτης Ζαχόπουλος

Πέτρος Παππάς

Διονύσης Γιαννακόπουλος

Παρασκευάς Κοσμίδης

Ακολούθως συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ.

Στη θέση του Προέδρου ορίστηκε ο κ. Κώστας Γενεράκης και του Αντιπροέδρου ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης».

Στη πρώτη Γ.Σ. της «Δικέφαλος 1924» ξεχώρισε βίντεο που προβλήθηκε ενώπιον όλων των μελών και αφορούσε στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης στην ιστορική αυτή Γ.Σ. ξεχώρισαν οι παρουσίες των Πέτρου Παππά και του Γιώργου Δαλακούρα. Από κει και πέρα, εκτός όσων μπήκαν στο Δ.Σ. της «Δικέφαλος 1924», παρόντες ήταν και οι Ηλίας Λιβάνης, Γιώργος Σκρέκης, Κωνσταντίνος Μαρινάκης, Βαγγέλης Ασλανίδης, Βάγια Βρετάκου, Στέργιος Γαντζούλας, Γιάννης Ολύμπιος, Απόστολος Πουλοβασίλης, Φώτης Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, Χαράλαμπος Κουτάς, Ανδρέας Ανατολιωτάκης. Η μόνη απουσία ήταν αυτή του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος δεν κατέφερε να δώσει το «παρών» λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης.

Εκεί ήταν και ο Έλληνας αρχιτέκτονας Θανάση Κυρατσού που σε συνεργασία με τον καθηγητή του πανεπιστημίου της Μπολόνια (και δημιουργό του Juventus Stadium) Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι σχεδίασαν την «Αγιά Σοφιά».

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ