2013-10-31 00:08:52
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΚΑΙ ΕΜΕΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!
Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το σύνθημα για νίκη στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού, το Σάββατο Ο Ισπανός τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωκικό, δήλωσε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θέλουν το «διπλό» στην έδρα του "αιωνίου", για να δώσουν χαρά στους οπαδούς του Θρύλου.

Ο Μίτσελ ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς με Φωκικό και την δυσκολία να κρατηθούν οι παίκτες συγκεντρωμένοι στο Κύπελλο: Οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Πρέπει να παίζουμε με σεβασμό κόντρα σε όλους τους αντιπάλους, αλλά και στην ομάδα που εκπροσωπούμε. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και έπρεπε να το συνεχίσουμε χωρίς να πάρουμε ρίσκο για κάποιους παίκτες. Πήραμε δίκαια αυτή την πρόκριση και επίσης με ένα καλό αποτέλεσμα.

Τα 3 γκολ της ομάδας της Άμφισσας: Πιστευώ ότι πραγματικά αυτός ο γύρος ήταν λαμπερός όχι μόνο γιατί είχε μεγάλο αριθμό γκολ, αλλά γιατί ο Φωκικός ήταν μία ομάδα που ήθελε να έχει κατοχή μπάλας και κοιτούσε να επιτεθεί. Προσπαθούσε να επιτεθεί και να παίξει ωραία.


Το ποιοι θα παίξουν στην Λεωφόρο με βάση τα όσα έδειξε με Φωκικό και εάν μπορεί να μαντέψει κανείς την 11άδα: Όχι. Απλώς αυτό που προσπαθήσαμε σήμερα ήταν να προστατέψουμε κάποιους από τους παίκτες μας που έχουν κάποιες ενοχλήσεις.

Τους αγώνες που έρχονται: Καθοριστικής σημασίας είναι το ματς με την Μπενφίκα. Τα άλλα δύο ματς είναι για το πρωτάθλημα που είναι φυσικά σημαντικά. Εμείς θέλουμε να διατηρούμε το επίπεδό μας σε υψηλά κλιμάκια. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους παιχνίδια, είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε αυτά τα επίπεδα και έτσι θέλουμε να μείνουμε μέχρι τον Απρίλιο και Μάιο.

Την απαίτηση του κόσμου για νίκη στην Λεωφόρο: Και εμείς επίσης αυτό απαιτούμε. Όταν ήμουν νέος θυμάμαι ότι πάντα ήθελα να κερδίζω τα πάντα. Πάντα θυμάμαι ότι ήθελα να κερδίζω και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα σε ποια ομάδα βρίσκομαι. Αυτό θέλω και για το Σάββατο. Θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο ματς. Άλλωστε για αυτό απολαμβάνουμε αυτό το άθλημα. Για να παίζουμε τέτοια παιχνίδια.

Την άποψή του για εάν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί ή όχι: Είμαστε σε καλή κατάσταση, όμως τα παιχνίδια πρέπει να τα παίξεις για να τα κερδίσεις. Έχω την αισιοδοξία ότι αν η ομάδα μου είναι σε καλό επίπεδο και εμφανιστούμε όπως τις προηγούμενες μέρες, έχουμε πολλές πιθανότητες. Πρέπει όμως να το αποδείξουμε στο γήπεδο.

Την συμμετοχή παικτών στους αγώνες και τα κριτήρια επιλογής για ενδεκάδα: Είναι ένας συνδυασμός και των δύο πραγμάτων. Υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες. Μέσα από την προπόνηση κάποιος μπορεί να κερδίσει τη θέση του για να παίξει σε ένα ματς. Είναι μία πίεση όμορφη. Κάποιος θα πρέπει πρώτα να συναγωνιστεί τον εαυτό του, τον συμπαίκτη του και μετά τον αντίπαλο. Αν θέλει κάποιος να παίξει, πρέπει να το κάνει. Αν νομίζει κάποιος ότι θα πάρει εύκολα τη θέση του στην ενδεκάδα, κάνει λάθος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ