2013-10-31 01:30:06
Φωτογραφία για Απάντηση προς κο Καμμένο κατόπιν δηλώσεων του περί εγκληματικών ομάδων και συγκαλύψεις
Αξιοτιμε κ.προεδρε των Ανεξαρτητων Ελληνων κ.Καμμενε. Παρακολουθώντας τις δηλωσεις σαs την Δευτέρα στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολαου αναφερατε οτι το ΠΑΣΟΚ θεωρειται... εγκληματικη ομαδα διοτι περα του κ.Τσοχατζοπουλου που βρισκεται προφυλακιστεος για απατη κατα του Ελληνικου δημοσιου, εκφράσατε με μεγαλη απορια πως εγινε συγκάλυψη απο πλευρας των αρμοδιων του ΠΑΣΟΚ για αντιστοιχα παραπτώματα που επραξαν οι κυριοι Μαντεληs-Τσουκατοs-Παπαντωνιου. Συγχωρέστε με αξιοτιμε προεδρε, αλλα δεν ειμαι εγω αυτος που θα συμφωνησει ή διαφωνησει με τις δηλωσεις σαs, άλλοι ειναι οι αρμοδιοι, αλλα εχω μια μεγαλη απορια οταν με πολυ προσοχη παρατηρησα την αγανακτηση σαs και την μεγαλη απορια σας οτι οι αρμοδιοι του ΠΑΣΟΚ συγκάλυψαν τους εν λογω καθως και οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι εγκληματικη ομαδα.

Αξιοτιμε προεδρε των Ανεξαρτητων Ελληνων απαντηστε στον Ελληνικο λαο και στους ψηφοφορους σας, διοτι σε εμενα προσωπικα δεν τολματε για τα κατωθι.


Εσεις αξιοτιμε προεδρε εδω και εναμιση χρονο περιπου δεν εχετε λαβει γνωση της επωνυμης καταγγελίας μου που αφορα ανυπολογιστη φοροδιαφυγη κατα του Ελληνικου δημοσιου απο αγοραπωλησιες ακινητων και οχι μονο απο την οποια τα εσοδα για το Ελληνικο δημοσιο ανερχονται σε ανυπολογιστα δις ευρω και στην οποια περα ολων των αλλων εμπλεκομενων ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ-ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ-ΠΩΛΗΤΩΝ-ΜΕΣΙΤΩΝ εμπλεκονται και ολα τα πιστωτικα ιδρυματα ΤΡΑΠΕΖΕΣ που διωκονται και ερευνουνται απο τις αρμοδιες αρχες του Σδοε για παραβαση του Ν.3691-2008 και παρα τις εκκλησεις μου προς εσας ζητωντας σας την παρεμβαση σασ για καταγγελια υψιστης εθνικης σωτηριας της Ελλαδος μεχρι και σημερα 30-10-2013 τοσο εσεις και οχι μονο αδικαιολογητα, δεν κανετε παρεμβαση αλλα συγκαλυπτεται και κανετε παραβασει καθηκοντοs καθωs υποθαλπτεται τιs εγκληματικεs ενεργειεs που εχουν πραξει ολα αυτα τα χρονια ολα τα πιστωτικα ιδρυματα και οχι μονο κατα του Ελληνικου δημοσιου παρ οτι εχουν λαβει πανω απο 200 διs ευρω απο το ελληνικο δημοσιο ειs βαροs του Ελληνικου λαου.

Αρα αξιοτιμε κ.Προεδρε προs τη η απορια σαs για την συγκαληψει των αρμοδιων του ΠΑΣΟΚ οταν εσειs ο ιδιοs συγκαληπτεται τα προαναφερομενα φερονταs τεραστιεs ευθυνεs διοτι γνωριζετε οτι τα εσοδα για το ελληνικο δημοσιο ανερχονται σε ανυπολογιστα διs ευρω απο τα οποια θα προελθει η σωτηρια τηs Ελλαδοs.

Aπαντηστε αξιοτιμε κ.προεδρε των Ανεξαρτητων ελληνων κ.Καμμενε προs τον Ελληνικο λαο και στους ψηφοφορους σας γιατι δεν εφαρμοζεται τα νομιμα για τα οποια εχει καλεστει παρα αρκειστε στο να εκφραζετε αποριες στο γιατι οι αλλοι συγκαλυπτουν,ενω εφαρμοζετε τα αντιστοιχα.Εχετε υποχρεωση να απαντησετε προs τον Ελληνικο λαο γιατι.

Τι φοβαστε αξιοτιμε κ.Προεδρε μηπως τυχον και σας κοπουν τα δανεια που λαμβανετε απο τα πιστωτικα ιδρυματα για το κομμα σαs και οχι μονο η μηπωs αποδειχθει οτι ολα τα πιστωτικα ιδρυματα ειναι εγκληματικες οργανωσεις οι οποιες εδω και χρονια δρουσαν κατα του Ελληνικου δημοσιου εν γνωσει τους με μοναδικο σκοπο το δικο τουs κερδος που φυσικα κανεις σας δεν τολμα να αναφερει.

Τελοs αξιοτιμε κ. Προεδρε των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αναλαμβανω την ευθύνη των γραφομενων μου και παρακαλω οπωs και σαs κανω προσωπικη εκκληση

εαν απο τα προναφερομενα θεωρειται οτι ειναι ψευδει παρακαλω τοσο εσαs προσωπικα και οχι μονο να στραφειτε εναντιον μου θα ειναι μεγαλη τιμη για μενα ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ.

Αξιοτιμε κ.Προεδρε ειμαι παντα στην διαθεση σαs.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΣΙΡΙΚΟΣ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ