2013-10-31 01:37:06
Φωτογραφία για Νέα κοινή δυναμική δράση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ και Ραχήλ Μακρή
Διήμερη περιοδεία στα Ιωάννινα και στην Κέρκυρα ξεκινούν αύριο Πέμπτη (31/10/2013) δύο Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο Τέρενς Κουίκ (Επικρατείας) και η Ραχήλ Μακρή (Κοζάνης).

Πρόκειται για την απαρχή μιας νέας και δυναμικής παρουσίας του Κινήματος σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου να προωθηθεί το πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΛ, το οποίο εγκρίθηκε από το συνέδριο και δόθηκε αυτή την εβδομάδα στη δημοσιότητα.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Οι δύο Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επέλεξαν σαν πρώτο σταθμό της περιοδείας τους τα Ιωάννινα, προκειμένου να παρουσιάσουν και στους άμεσα ενδιαφερόμενους φορείς, αλλά και σε συνέντευξη τύπου, το πρόγραμμα του Κινήματος για τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Και κυρίως την κτηνοτροφία, η οποία είναι μία από τις πλουτοπαραγωγικές δραστηριότητες της Ηπείρου.

Ταυτόχρονα, η αρμόδια Τομεάρχης Ραχήλ Μακρή θα επικοινωνήσει με τους Ηπειρώτες κτηνοτρόφους όλες τις κοινοβουλευτικές δράσεις της για την προστασία της ελληνικής φέτας και την περαιτέρω προώθησή της στην παγκόσμια αγορά.


Τους δύο Βουλευτές θα συνοδεύει ένα πολυμελές κλιμάκιο στελεχών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ανάμεσα στο οποίο ο επικεφαλής της Γραμματείας Τεκμηρίωσης του Κινήματος Μπάμπης Παπασπύρου και η Αναπληρώτρια της Γραμματείας Αλληλεγγύης Λία Εγγλέζου.

Η άφιξη στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί στις 13:10 και αμέσως μετά οι δύο Βουλευτές, συνοδευόμενοι από Πολιτευτές και μέλη της νεοεκλεγείσας Συντονιστικής, αλλά και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου του Κινήματος, θα επισκεφθούν τα γραφεία της ΔΕΗ, όπου θα συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους, κυρίως στα σημεία συναλλαγής τους με τους πολίτες. Όπως πχ το Τμήμα Διακανονισμού Εκκρεμών Λογαριασμών κλπ.

Στη συνέχεια θα έχουν συνάντηση με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων της Ηπείρου, στις 18:00 θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Ολύμπικ και στις 19:00 θα έχουν συνεργασία με τα τοπικά στελέχη των ΑΝΕΛ στα γραφεία του Κινήματος (Ζυγομάλλη 1) προκειμένου να μεθοδευτεί ακόμα καλύτερα η παραγωγή κοινοβουλευτικού έργου με βάση όλα τα προβλήματα της Ηπείρου.

Ταυτόχρονα, σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, κλιμάκιο των ΑΝΕΛ με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Γραμματέα Αλληλεγγύης Λία Εγγλέζου, θα επισκεφθεί (13:30) το χώρο διανομής συσσιτίων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κοπάνων και μετά (14:30) του Ιερού Ναού Περιβλέπτου.

Τέλος, εκκρεμεί η συνάντηση με τη νέα Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρωί της Παρασκευής οι δύο Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, μαζί με το κλιμάκιο των στελεχών που τους συνοδεύει, θα αναχωρήσουν μέσω Ηγουμενίτσας για Κέρκυρα.

Εκεί έχουν προγραμματιστεί:

Επίσκεψη στην περιοχή του Τεμπλονίου όπου παραμένει οξύτατο το πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Συνάντηση με τους Δημάρχους των διαποντίων νήσων.

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι δύο Βουλευτές, στη νέα κοινή τους δράση, θα δώσουν και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Προγραμματίζονται επίσης και ξεχωριστές συνεντεύξεις τους στα μεγάλα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.

Θα επιστρέψουν στην Αθήνα αργά το βράδυ, αφού προηγουμένως πραγματοποιήσουν συνάντηση Εργασίας με τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Κέρκυρας, με την παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίου του Κινήματος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ