2013-10-31 03:57:05
Φωτογραφία για Συρία:Τουλάχιστον 21 νεκροί από επιθέσεις
Σε 21 ανέρχονται οι νεκροί στην Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το οποίο διευκρίνισε ότι 6 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από βομβαρδισμό των κυβερνητικών δυνάμεων στην νότια Δαμασκό, 11 από μια επίθεση των ανταρτών κατά ενός χωριού αλαουιτών στην Χομς και 4 από αεροπορική επιδρομή σε χωριό στη Χάμα.

"Μια γυναίκα, τρία παιδιά και δύο άνδρες" σκοτώθηκαν από τον βομβαρδισμό από τον στρατό της Χάτζαρ αλ Ασουάντ, στα νοτιοδυτικά προάστια της πρωτεύουσας, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στο κέντρο της Δαμασκού, πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από την πτώση οβίδων που έριξαν οι αντάρτες σε δρόμο στην συνοικία Κασάα, διευκρίνισε η οργάνωση αυτή.

Εξάλλου 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν από επίθεση ανταρτών, οι οποίοι είναι στην πλειονότητά τους σουνίτες, κατά ενός χωριού αλαουιτών, κοινότητας στην οποία ανήκει ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ, στην κεντρική επαρχία Χομς, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

Οι αντάρτες εισέβαλαν στο χωριό Σάλουχ και στην συνέχεια αποσύρθηκαν, διευκρίνισε το Παρατηρητήριο.

Επίσης νωρίτερα σήμερα άλλοι 4 άνθρωποι, οι δύο εκ των οποίων ήταν παιδιά, σκοτώθηκαν από "αεροπορική επιδρομή" κατά του χωριού Λαταμνέ, στην επαρχία Χάμα, πρόσθεσε το Παρατηρητήριο.

Περισσότεροι από 115.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σύμφωνα με την οργάνωση αυτή στα δυόμισι χρόνια που μαίνεται η σύγκρουση ανάμεσα στις κυβερνητικές δυνάμεις και στους αντάρτες στην Συρία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ