2013-10-31 11:24:56
Φωτογραφία για ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ : ΑΠΟΣΥΡΣΗ REBATE
ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χαρ.Τρικούπη 12 & Καρνεάδου 1 Ηλιούπολη

Τηλ.: 210-9924980-9959181

Fax: 210-9916854

email: [email protected] 

Αθήνα 31/10/2013 

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΣΥΡΣΗ REBATE

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την έντονη αντίδραση της Ένωσής μας αλλά και του ΙΣΑ, σε τηλεφωνική επικοινωνία του Υφυπουργού Υγείας κ.Μπέζα Αντώνιου με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων και με τον Πρόεδρο του ΙΣΑ κ.Πατούλη Γεώργιο, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα αποσυρθεί και αποσύρεται ήδη το 2ο Rebate από τους κλινικοεργαστηριακούς ιατρούς (καρδιολόγους, πνευμονολόγους, φυσιάτρους κλπ) αφού ήδη οι ειδικότητες αυτές δίνουν βάσει σύμβασης από την αρχή, έκπτωση 30%.

Η ανωτέρω θετική εξέλιξη είναι λίαν ικανοποιητική και δείχνει ότι όταν διεκδικούμε ενωμένοι το δίκιο μας έχουμε θετικά αποτελέσματα.


Θα πρέπει να τονίσουμε την μεγάλη συμβολή του ΙΣΑ για την θετική αυτή εξέλιξη και ιδίως του Προέδρου του ΙΣΑ με την άμεση αντίδρασή του και τονίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας σε συνεργασία με τους ιατρικούς συλλόγους και φορείς. 

Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση διότι τα μέτρα δεν τελείωσαν και το επόμενο διάστημα υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις για την ΠΦΥ, τις νέες εργασιακές σχέσεις ιατρών του ΕΟΠΥΥ (συμβεβλημένων και πρώην ΙΚΑ) ελεγκτικές εταιρείες και clow back.

Η Ένωσή μας θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα μάχεται για το συμφέρον των μελών της.

Ο Πρόεδρος                   Ο Γραμματέας

Φ.Ν. Πατσουράκος           Δημόπουλος Βασίλειος
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ