2013-10-31 15:09:03
Φωτογραφία για Πάγκαλος για παρακολουθήσεις: Το ΠΑΣΟΚ μου ζήτησε να πω ότι έκανα χιούμορ
Στο σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ημέρες εμμένει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τονίζοντας μάλιστα ότι "η Ελλάδα όταν μπορεί και όπου μπορεί πρέπει να κάνει αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι".

Απαντώντας στη σφοδρή κριτική που δέχθηκε, ο κ. Πάγκαλος επισήμανε: "γιατί η Ελλάδα πρέπει να είναι πάντα θύμα και από κάτω; Γιατί αυτή η κακομοιριά; Πώς σας έπιασε αυτή η μιζέρια;".

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ εξήρε εκ νέου το έργο της ΕΥΠ, σημειώνοντας ότι την περίοδο στην οποία αναφέρθηκε "παρακολουθούσε δύο παλαιάς τεχνολογίας σταθερά τηλέφωνα και κατάφερε προς τιμήν της να παρακολουθεί" τους αμερικανούς πρέσβεις σε Αθήνα και Άγκυρα.

Όπως εξήγησε, "παρακολουθούσαμε γιατί ήταν ανάγκη να παρακολουθήσουμε", καθώς την περίοδο εκείνη υπήρχαν δύο σημαντικά θέματα, το Κυπριακό και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις.

"Εκείνη τη στιγμή μπροστά στην Ε.Ε. είχε τεθεί το δίλημμα θα μπει η Κύπρος ως μέλος ενώ συνεχίζει το πολιτικό της πρόβλημα ή θα μπει, όπως ζητούσαν οι Τούρκοι και υποστήριζαν μετά μανίας οι Αμερικανοί, η Τουρκία πρώτα και μετά η Κύπρος", είπε.


Σε ό,τι αφορά τη στάση του ΠΑΣΟΚ, παραδέχθηκε ότι οι "δηλητηριοδέστερες και εμπαθέστερες κριτικές" τού έγιναν από στελέχη του Κινήματος και εκτίμησε ότι "προφανώς υπάρχει κάποια γραμμή".

Αποκάλυψε μάλιστα ότι τού ζήτησαν από το ΠΑΣΟΚ να πει πως επρόκειτο για μια χιουμοριστική δήλωση και εκείνος απάντησε πως δεν μπορεί να γελοιοποιηθεί και πως όσα δήλωσε "τα ξέρουν πάρα πολλοί".

Ερωτηθείς αν νιώθει πικρία για τη στάση της Χαρ. Τρικούπη απάντησε: "Μπορώ να αγαπάω αυτούς που με μισούν;".
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ