2013-10-31 15:14:06
Φωτογραφία για Εντατικούς ελέγχους διενεργεί καθημερινά η Τροχαία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας για παράνομες σταθμεύσεις
Χθες βεβαιώθηκαν (367) παραβάσεις παράνομης στάθμευσης

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι Υπηρεσίες Τροχαίας, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και την αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας, στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας, διενεργούν καθημερινά συστηματικούς ελέγχους για την αποτροπή των παράνομων σταθμεύσεων και τη βεβαίωση αντίστοιχων παραβάσεων.

Κατά τη διάρκεια χθεσινών ελέγχων (Τετάρτη 30-10-2013), βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες εξήντα επτά (367) παραβάσεις παράνομων σταθμεύσεων εκ των οποίων, διακόσιες δεκαεπτά (217) σε Ι.Χ.Ε., δεκαεννέα (19) σε Δ.Χ.Ε., εκατόν είκοσι έξι (126) σε δίκυκλα και πέντε (5) σε φορτηγά. Επίσης, αφαιρέθηκαν ογδόντα έξι (86) ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, δίκυκλα και φορτηγά.

Οι έλεγχοι για τις παράνομες σταθμεύσεις, που συχνά αποτελούν και αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, θα συνεχιστούν αμείωτα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ