2013-10-31 18:47:03
Φωτογραφία για ΣΥΝΘΗΚΕΣ... ΣΕΦ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ Ο ΟΥΚΙΤΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ... ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ρόκο-Λένι Ούκιτς με αφορμή την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του δ' ομίλου της Ευρωλίγκας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στην Pionir του Βελιγραδίου, μίλησε στη σερβική ιστοσελίδα "mondo.rs" για την επιστροφή του στο Βελιγράδι, για τη σχέση Ολυμπιακού & Ερυθρού Αστέρα και για τον νέο Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων ο 29χρονος Κροάτης γκαρντ μίλησε για ...την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην Pionir: «Όλοι μας γνωρίζουμε πως θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε έναν Ερυθρό Αστέρα γεμάτο κίνητρο, ο οποίος έπειτα αρκετά χρόνια είναι παρών στην Ευρωλίγκα. Επίσης γνωρίζουμε πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού και τον Ερυθρού Αστέρα έχουν καλή σχέση κι αυτομάτως δημιουργείται μία αντιπαλότητα με τον Παναθηναϊκό».

...το πόσο μπορεί το κοινό του Ερυθρού Αστέρα να επηρεάσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού: «Ίσως μόνο στην έναρξη, αλλά θεωρώ πως διαθέτουμε πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαι πλήρεις από παίκτες άνω των 30 ετών, με πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία και κάθε χρονιά δίνουμε... μάχες με τον Ολυμπιακό, επομένως δεν πιστεύω πως το κοινό μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα. Η εξέδρα θα δώσει περισσότερη ενέργεια στους παίκτες το Ερυθρού Αστέρα απ' ό,τι θα επηρεάσει εμάς»

...την αντιστρόφως ανάλογη αναμέτρηση στο Σ.Ε.Φ.: «Ήταν μία κακή μπασκετική αναμέτρηση απ' όλες τις απόψεις. Πρεμιέρα σε άδειο γήπεδο, πολλοί παίκτες εκτός ρυθμού, κακό παιχνίδι... Παιχνίδι της λήθης, ήδη το έχω ξεχάσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ