2013-11-02 01:10:03
Φωτογραφία για ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Τρία γκολ πέτυχε η Μπενφίκα κόντρα στην Ακαδέμικα εκτός έδρας, και έφτασε στην επιτυχία με 0-3 για την 9η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ Οι «αετοί» έμειναν για 7ο αγώνα αήττητοι στο πρωτάθλημα (5-2-0), διατήρησαν την πολύ καλή παράδοση που έχουν στην Κοΐμπρα, πέτυχαν την τρίτη σερί νίκη και είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Πόρτο, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Όπως είχε πει και Ζόρσε Χέσους, η Μπενφίκα έπαιξε με τα περισσότερα αστέρια της στη σύνθεσή της και ο Όσκαρ Καρντοσο άνοιξε σκορ στο 34’. Τρία λεπτά αργότερα (37’), η αντίπαλος του Ολυμπιακού έκανε το 0-2 με αυτογκόλ από τον αμυντικό της Ακαδέμια Γκοϊάνο, και ουσιαστικά στο συγκεκριμένο σημείο τελείωσε το ματς. Το τελικό 0-3 για την Μπενφίκα διαμόρφωσε στο 86’ ο Λάζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος πέτυχε το τρίτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Η γηπεδούχος με την ήττα αυτή έμεινε στην 11η θέση με εννιά πόντους, ισόβαθμη με την Ολανένσε Η Μπενφίκα έπαιξε με τους: Αρτούρ Μοράες, Λουϊζάο, Γκαράι, Μ. Περέιρα, Κορτέζ, Ε. Πέρεζ, Γκαϊτάν, Μάτιτς, Λίμα (74’ Ρούμπεν Αμορίμ), Ιβάν Καβαλέιρο (64’ Μάρκοβιτς), Καρντόσο (90’ Ροντρίγο).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ