2013-11-05 23:22:06
Φωτογραφία για ΚΑΡΕΜΠΕ : ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!
Καλεσμένος σε εκπομπή της συνδρομητικής τηλεόρασης, ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο συμβούλου στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων μίλησε τόσο για τον αγώνα με την Μπενφίκα, αλλά και για την επιστροφή του στο Θρύλο.

Αρχικά για την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους, τόνισε: «Εάν παίξουμε το ίδιο όπως με Παναθηναϊκό και στη Λισσαβόνα πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά και θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση. Αλλά θα πρέπει από την αρχή να πιέσουμε τον αντίπαλο και να του δείξουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας κάτι το οποίο όμως είναι αρκετά δύσκολο.

Αυτά τα ματς πρέπει να τα παίρνεις από την αρχή. Να είσαι επιθετικός και πιεστικός από το πρώτο λεπτό και να καταλάβει ο αντίπαλος τι σημαίνει Καραϊσκάκη και με αυτόν τον τρόπο να πάρεις τη νίκη».

Σχετικά με τον... ντόρο που έχει γίνει με τον Κώστα Μήτρογλου, σχολίασε: «Όλη η Ευρώπη ασχολείται με τον Μήτρογλου και είναι λογικό γιατί έχει τα πάντα και δεν είναι τόσο εγωιστής πλέον στο παιχνίδι του και είναι λογικό να είναι στο επίκεντρο
. Έχουμε όμως και άλλους παίκτες, τους Σάμαρη, Σαβιόλα αλλά και νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και η παρουσία τους στην Εθνική ομάδα τους κάνει πολύ καλό και μακάρι να προχωρήσει στο Μουντιάλ η Ελλάδα».

Σε ερώτηση για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ: «Ο καθένας έχει την ευθύνη του, πρέπει να εμπιστευτούμε τον Μίτσελ ο οποίος έχει τη δουλειά να μανατζάρει την ομάδα και να καθοδηγήσει τους παίκτες και πιστεύω πως τα πηγαίνει καλά».

Παράλληλα, στην ίδια εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο οποίος τόνισε για τον πρώην συμπαίκτη του: «Μίλησα με τον Μαυρογενίδη και εννοείται ότι τον θυμάμαι, μαζί είχαμε κάνει μεγάλα πράγματα».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, σχολίασε: «Όλοι όσοι είμαστε στην οικογένεια του Ολυμπιακού χαιρόμαστε που είναι πάλι κοντά μας ο Καρεμπέ, που οι γνώσεις του και η εμπειρία του είναι τεράστιες και εύχομαι να είναι γερός και να δώσει στον Ολυμπιακό όσα πραγματικά αξίζει».

Απατώντας του ο Κριστιάν Καρεμπέ: «Δέχτηκα την πρόταση και την πρόσκληση του Βαγγέλη Μαρινάκη να στηρίξω τον Ολυμπιακό. Θέλω να στηρίξω τον Ολυμπιακό, αγαπάω τον Ολυμπιακό, αγαπάω την Ελλάδα και για αυτό είμαι εδώ. Και ότι έκανα μεγάλη καριέρα αυτό οφείλεται και στους συμπαίκτες μου όπως οι Αλεξανδρής, Τζιοβάνι, Μαυρογενίδης και άλλους πολλούς».

Παράλληλα ερωτηθείς για τον κόσμο του Θρύλου, είπε ο Γάλλος παράγοντας του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος είναι ο δωδέκατός μας παίκτης και θα πρέπει να νιώσει ο αντίπαλος ότι εδώ είναι η έδρα μας και να κάνει ο κόσμος θόρυβο ώστε να τους καταλάβει η Μπενφίκα».

Τέλος, ο Κριστιάν Καρεμπέ με αφορμή τη δήλωση του προπονητή της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους, ότι τόνισε πως ονειρεύεται τον τελικό του Champions League, ρωτήθηκε μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός φέτος στην Ευρώπη: «Το 2004 η Ελλάδα έκανε το μεγάλο της όνειρο πραγματικότητα, εμείς δεν ονειρευόμαστε εδώ είναι η πραγματικότητα και εδώ πρέπει να νικήσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όταν οι κορκόδειλοι κλαίνε...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όταν οι κορκόδειλοι κλαίνε...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ