2013-11-07 22:03:04
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΠΩΣ...
Ο Μίτσελ έδωσε συνέντευξη στο "Radio Marca" δηλώνοντας θαυμαστής της δουλειάς του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο αλλά και του Ρομπέρτο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακό υπογράμμισε για την Ατλέτικο Μαδρίτης που φέτος μετράει μόνο μία ήττα σε Ισπανία και Ευρώπη και τον Σιμεόνε: «Ο Σιμεόνε είναι εξαιρετικός. Κάνει τρομερή δουλειά και ξέρει πως να χειρίζεται την ομάδα. Έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Η προπονητική του μέθοδος έχει μετατρέψει την Ατλέτικο σε ένα καταπληκτικό σύνολο.

Είναι σε τοπ φόρμα, αμύνεται πολύ καλά και όταν επιτίθεται γίνεται πολύ επικίνδυνη και ουσιαστική. Αυτήν την στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη».

Στην συνέχεια τόνισε πως «η Ατλέτικο κάνει τα πράγματα μέσα στο γήπεδο να φαίνονται εύκολα και απλά. Τα κάνει όλα τόσο φυσικά. Σκεφτείτε δε πως έχει χάσει τον Φαλκάο».

Ο Μίτσελ συμπλήρωσε πως η Ατλέτικο Μαδρίτης στοχεύει φέτος σε όλα τα τρόπαια που διεκδικεί και πως έχει και τους παίκτες και τα φόντα για μία σούπερ σεζόν.

Όσο για τον Ρομπέρτο αποκάλυψε τα εξής: «Ο Ρομπέρτο είναι εκπληκτικός γκολκίπερ. Μου έδωσε τον λόγο του πως θα κάνει μία εξαιρετική χρονιά με εμάς και αποτελεί σημείο αναφοράς του παιχνιδιού μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δέκα μέρες εκτός ο Βάις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δέκα μέρες εκτός ο Βάις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ