2012-04-13 11:30:06
Φωτογραφία για Τσιώλης:Το θέλω το δικό μου είναι το παιχνίδι να συνεχιστεί
Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές τα παιχνίδια πρέπει να τα παίζουν στον αγωνιστικό χώρο. Το είχα πει και 50 λεπτά μετά τη διακοπή του. Πόσω μάλλον σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μου είχε το αποτέλεσμα, την αγωνιστική πειθαρχία και το ρυθμό. 

Υπήρχαν καλές προοπτικές για μας να κερδίσουμε το παιχνίδι. Άρα, προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και δε θα ήθελα η επιστροφή μου να συνδυαστεί με μια μεγάλη ζημιά για τον Άρη. Το θέλω το δικό μου είναι το παιχνίδι να συνεχιστεί και το αποτέλεσμα να κριθεί μέσα στις τέσσερις γραμμές. 

Από εκεί και πέρα, κάθε ομάδα νομίζω ότι θα έκανε το ίδιο με τον Αστέρα. Κάθε ομάδα θα διεκδικούσε το παιχνίδι μέσα από αυτή τη διαδικασία». 

Για τον κανονισμό στον πειθαρχικό κώδικα που έχει να κάνει με τη διακοπή του αγώνα: «Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνει πιο ξεκάθαρος ο νόμος. Είναι καιρός να βάλουμε σε μια βάση τα πράγματα. Να γίνει πιο ξεκάθαρος ο νόμος, διότι και σε άλλες ομάδες υπάρχουν τα ίδια προβλήματα. Ο Παναθηναϊκός λέει τώρα ότι θέλει κι αυτός να συνεχιστεί το ματς με τον Ολυμπιακό και να πάρει πίσω τους βαθμούς που του αφαιρέθηκαν». 

Τέλος, στο ερώτημα για το ποιος ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που αποφάσισε τη διακοπή του παιχνιδιού: «Ο διαιτητής πήρε την απόφαση και αυτός αποφάσισε τη διακοπή. Ο κύριος υπεύθυνος ήταν ο διαιτητής και πήρε πάνω του την υπόθεση. Στο τέλος ήταν θέμα διαιτητή. Ας τον καλέσουν και να πει γιατί έκλεισε το φύλλο αγώνα». stoiximata
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ζωή εν τάφω
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Η ζωή εν τάφω"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ