2012-04-13 16:54:30
Φωτογραφία για Μπουνίδια στους Ρουμάνους που έκλεψαν και βίασαν την 85χρονη [ΦΩΤΟ]
Οι δύο Ρουμάνοι τα "γύρισαν", αρνούμενοι ακόμη και τη ληστεία που αρχικά είχαν παραδεχτεί. Επίθεση από συγγενή της ηλικιωμένης που βιάστηκε και δολοφονήθηκε, δέχτηκε ο 44χρονος κατηγορούμενος Το δρόμο της φυλακής παίρνουν ο πατέρας και ο γιος από τη Ρουμανία, που παρά το ότι ενώπιον του ανακριτή ... τα γύρισαν, προσπαθώντας να "πετάξουν" από πάνω τους κάθε ευθύνη, αρνήθηκαν ακόμη και τη ληστεία που ... είχαν ομολογήσει πώς διέπραξαν, δίνοντας, μάλιστα, και λεπτομέρειες Οι δύο άνδρες κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ με αφορμή επεισόδιο κατά την προσαγωγή του 44χρονου στο Δικαστήριο, η έξοδός των δύο ανδρών έγινε με ισχυρότατα αστυνομικά μέτρα, προκαλώντας κάποιες μεμονωμένες αντιδράσεις περαστικών, που δυσανασχέτησαν με την "προστασία" που παρείχαν οι αστυνομικοί στους άνδρες που οδήγησαν στο θάνατο την 85χρονη Σοφία Κορναράκη, αφού προηγουμένως τη βίασαν.


Στην απολογία τους στον ανακριτή οι δύο Ρουμάνοι αρνήθηκαν τα πάντα, ακόμη και τη ληστεία, την οποία προανακριτικά είχαν ομολογήσει. Πατέρας και γιος ισχυρίστηκαν, σήμερα, πώς δεν μπήκαν καν στο σπίτι...

Όσο για ίχνη μεταμέλειας... μπορούσε κανείς να διακρίνει μεταμέλεια στο 18χρονο, ο οποίος όσο περίμενε έξω από το γραφείο του ανακριτή, μονολογούσε "Θέλω να αυτοπυροβοληθώ". Από την άλλη, ούτε ίχνος μεταμέλειας δεν έδειξε ο 44χρονος.

Απείλησαν να τον λιντσάρουν

Εν τω μεταξύ, θερμό επεισόδιο απειλήθηκε στις 12.30, στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου προσήχθη για να απολογηθεί ο 44χρονος Ρουμάνος που μαζί με το 18χρονο γιο του κατηγορείται πως λήστεψε και δολοφόνησε την 85χρονη Σοφία κορναράκη.

Συγγενής της άτυχης ηλικιωμένης, στη θέα του 44χρονου που φέρεται να βίασε και να σκότωσε την 85χρονη, όρμησε με μπουνιές εναντίον του, ενώ με την άμεση παρέμβαση των αστυνομικών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο 44χρονος και ο 18χρονος που απολογούνται, σήμερα, αντιμετωπίζουν τις βαρύτατες κατηγορίες ληστείας μετά φόνου από κοινού, βιασμού, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας μαχαιριού.

Οι δύο οδηγήθηκαν χθες κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο. Και οι δύο πάντως δείχνουν αμετανόητοι. Ούτε σε μία στιγμή δεν έδειξαν να λυγίζουν και να ζητούν συγνώμη για την πράξη τους.

Διαβάστε εδώ πως οι αστυνομικοί ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης και πώς ακριβώς έδρασαν οι δύο Ρουμάνοι.

O 44χρονος Ρουμάνος και ο γιος του οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ληστεία μετά φόνου από κοινού, για βιασμό, για παράνομη οπλοκατοχή μαχαιριού, για παράνομη οπλοφορία μαχαιριού και για παράνομη κατοχή κροτίδας.

πηγή: cretalive planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ