2012-04-13 18:07:18
Φωτογραφία για Νέα προσπάθεια Αγγελόπουλων για Ελληνικό
Ο Ολυμπιακός θέλει να στεγάσει όλα τα τμήματα μπάσκετ στο παλατάκι της παραλιακής Αποφασισμένη να συμμετάσχει σε κοινοπραξία αξιοποίησης του κλειστού του Ελληνικού, αλλά και των γύρω χώρων είναι η οικογένεια Αγγελόπουλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής». Το σχέδιο, που βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, περιλαμβάνει χρήση του γηπέδου αλλά και των εμπορικών χώρων που μπορεί να προκύψουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και ανάπτυξη της περιοχής με χρήσης γης για τον τουρισμό, ξενοδοχειακά, συνεδριακά και εμπορικά κέντρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, πριν από περίπου δέκα ημέρες, έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα εντός και εκτός του κλειστού, ενδελεχής έλεγχος από εμπειρογνώμονες τοπογράφους και πολιτικούς μηχανικούς.

Χρησιμοποιήθηκαν λέιζερ και όργανα ακριβείας για την καταγραφή του χώρου και όπως όλα δείχνουν, το κλειστό δεν θα γκρεμιστεί όπως είχε αρχικά ειπωθεί από τα μέλη του Ταμείου αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου. Η απόφαση φαίνεται πως έχει αλλάξει άρδην, καθώς προκρίνεται αυτή της πλήρους αξιοποίησης του εν λόγω σταδίου.

Βούληση του Ολυμπιακού εδώ και δύο χρόνια είναι στεγάσει όλα τα τμήματα μπάσκετ στο «παλατάκι» της παραλιακής και όπως όλα δείχνουν η δεύτερη…απόπειρα των ιδιοκτητών της ΚΑΕ θα καρποφορήσει. «Κλειδί» για την υπόθεση, αποτέλεσε η επιθυμία της οικογένειας του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου να αξιοποιήσει την ευρύτερη περιοχή 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ