2012-04-13 19:04:48
Φωτογραφία για ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΓΚΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Οι Νέοι του Ολυμπιακού ανάγκασαν τους πάντες να παραδεχτούν την ανώτερότητά τους με την την κούπα που κατέκτησαν στο τουρνουά του Σαν Σεμπαστιάν, κόντρα σε Εσπανιόλ, Θέλτα και Βαλένθια!

Φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην πρώτη ομάδα, οι οποίοι δείχνουν ότι υπολογίζουν τα παιδιά από το τμήμα των Νέων και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχει παρθεί η απόφαση κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές να παρακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ» οι Μπάμπης Λυκογιάννης, Δημήτρης Διαμαντάκος και Κώστας Ρουγκάλας θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα το καλοκαίρι στην προετοιμασία, έτσι ώστε να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες και παράλληλα να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν και να κάνουν ένα πρώτο βήμα για να αποδείξουν αν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της επαγγελματικής ομάδας. Μάλιστα αυτό έχει αποφασιστεί ανεξαρτήτως προπονητή στην πρώτη ομάδα, είτε δηλαδή μείνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία είτε όχι.


Βέβαια, αναλόγως με το τι πρόκειται να δείξουν στην προετοιμασία οι τρεις νεαροί θα παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πάντως, υπάρχουν τρία ενδεχόμενα.

Το πρώτο είναι οι ποδοσφαιριστές αυτοί να προπονούνται με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, να αγωνίζονται με το τμήμα των Νέων στην Ευρώπη στη διοργάνωση The NextGen Series και από εκεί και πέρα να πάρουν και τις ευκαιρίες τους με τους επαγγελματίες του Θρύλου.

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να ενσωματωθούν οι Λυκογιάννης, Διαμαντάκος, Ρουγκάλας στην πρώτη ομάδα και να μπουν αμέσως σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τους επαγγελματίες και από εκεί και πέρα όποτε χρειάζεται και αν αυτό είναι εφικτό να παίζουν με τους Νέους, όπως δηλαδή γινόταν πέρυσι με τον Γιάννη Ποτουρίδη.

Το τρίτο και τελευταίο ενδεχόμενο έχει να κάνει με τις σκέψεις που υπάρχουν για να δοθούν κάποιοι παίκτες από τους Νέους του Ολυμπιακού σε ομάδα της Ελλάδας υπό τη μορφή δανεισμού, υπό την προϋπόθεση πάντα να αγωνίζονται και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Scottish independence - Ιt’ll cost you
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Scottish independence - Ιt’ll cost you
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ