2012-04-13 21:10:04
Φωτογραφία για Σαρκοζί: «Eίναι γελοιότητες να λένε ότι παίρνω ντόπα»
Γελοίους χαρακτήρισε ο Σαρκοζί τους ισχυρισμούς των δημοσιογράφων Ντενί Ντεμονπιόν και Λοράν Λεζέ που υποστηρίζουν στο βιβλίο... «Το τελευταίο ταμπού, αποκαλύψεις για την υγεία των προέδρων» ότι ο Γάλλος ο παίρνει μη εγκεκριμένα φάρμακα για να ξαναβρεί την ισορροπία του.

«Είναι γελοίο, πρέπει να δώσουμε ένα φάρμακο για την διανοητική υγεία του δημοσιογράφου που έγραψε αυτό το βιβλίο. Το φάρμακο DHEA δεν ξέρω καν τι είναι και επιπλέον απεχθάνομαι τα φάρμακα», είπε ο Σαρκοζί μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι i-tele.

Σύμφωνα με το βιβλίο ο Σαρκοζί καταναλώνει φάρμακα που δεν έχουν λάβει έγκριση για να κυκλοφορήσουν στην αγορά, κάτι που είναι απαραίτητο για να πουληθούν στα φαρμακεία και για να τα συνταγογραφήσουν οι γιατροί.

«Δίνουν στον πρόεδρο φάρμακα που δεν έχουν έγκριση αλλά του ξαναδίνουν την ηρεμία του», φέρεται να δήλωσε συνεργάτης του Σαρκοζί, χωρίς να διευκρινίσει ποια είναι τα φάρμακα αυτά.

Ο Γάλλος πρόεδρος υποστηρίζει ότι το φάρμακό του είναι η γυμναστική, το πάθος για ότι κάνει και η σοκολάτα!aegeantimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ω γλυκύ μου έαρ [ΒΙΝΤΕΟ]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ω γλυκύ μου έαρ [ΒΙΝΤΕΟ]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ