2012-04-13 21:30:06
Φωτογραφία για Συστράτευση του δημοσιογράφου Γιώργου Γαρυφάλλου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου
"Ο Ανδρέας Κάλβος είχε πει: "Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία.'' Επειδή νιώθω πως είμαι Ανεξάρτητος και επειδή νιώθω ότι είμαι... με τους πολλούς, αλλά πάνω απ'όλα επειδή νιώθω Έλληνας, θεωρώ ότι για να είμαστε Ελεύθεροι θέλει και Αρετή, αλλά θέλει και Τόλμη να γίνει αυτό.

Είναι η ώρα που πρέπει να πούμε ΟΧΙ στην κατάργηση της λαικής κυριαρχίας, ΟΧΙ στην εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, ΟΧΙ στις Ευρωπαικές κατοχικές δυνάμεις καταστολής.

Είναι η ώρα που πρέπει να επιδιώξουμε την κατάργηση του μνημονίου.

Είναι η ώρα που πρέπει να απαιτήσουμε, να τιμωρηθούν οι καταχραστές του Δημοσίου χρήματος και να δημευθεί η περιουσία τους.

Γεννήθηκα μέσα σε μια οικογένεια που με μεγάλωσε με αρχές και αυτές οι αρχές μου έλεγαν πως πρέπει να είμαι δίκαιος και υπερασπιστής της Πατρίδας μου.

Μια Πατρίδα που μου έκλεισε τις πόρτες και έκανε τους συμπατριώτες μου να είναι μετανάστες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.


Μια Πατρίδα που έκανε τους πατεράδες μας, τα αδέλφια μας, τους θείους μας, να είναι επαίτες για μια καλύτερη ζωή.

Επειδή θεωρώντας ότι αυτή η Πατρίδα κρύβει μέσα της την σπίθα και την δύναμη της αναγέννησης μέσα από την στάχτη της, αλλά και την διατήρηση της ελπίδας για κάτι καλύτερο και επειδή όλα αυτά θέλουν Τόλμη και Ελευθερία και ο Έλληνας στα δύσκολα μπάινει μπροστά, θεωρώ ότι πρέπει να συστρατευθώ μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο.  Η αρετή υπάρχει...."Αυτά τόνισε σε ανακοίνωσή του ο κ. Γιώργος Γαρυφάλλου.aegaio.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ