2013-12-06 13:22:13
Φωτογραφία για Φήμες για Βέλλιο και Άρη
Κι ενώ οι διοικητικές εξελίξεις τρέχουν στην ΠΑΕ Άρης υπάρχει κινητοποίηση και για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με το όνομα του Απόστολου Βέλλιου να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Εκτός από τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης υπάρχει κινητοποίηση και για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με το όνομα του Απόστολου Βέλλιου να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Το σενάριο για τον διεθνή επιθετικό της Έβερτον κάνει λόγο για απόκτησή του με την μορφή δανεισμού και τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να έχει δώσει ήδη το ΟΚ του.'

Για τον Βέλλιο επικρατεί η άποψη στην αγγλική ομάδα πως θα πρέπει να δοθεί δανεικός, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και στον Άρη είναι διατεθειμένοι να του δώσουνε τον απαιτούμενο χρόνο.

Αυτόν που θα του επιτρέψει να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την Εθνική U21 του Κώστα Τσάνα στον δρόμο της πρόκρισής στο Euro της Τσεχίας το καλοκαίρι του 2015 αλλά και ακόμη να χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής ανδρών εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.


Υπενθυμίζεται πως και πριν από έναν χρόνο είχε τεθεί το όνομα του Βέλλιου στην ΠΑΕ Άρης αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε και απομένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη φέτος.

Στα συν τέλος του διεθνή 21χρονου επιθετικού της Έβερτον είναι ότι ανήκει στην κατηγορία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών κάτω των 24 ετών όπου δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός στην ΠΑΕ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μια μεσημεριανή προπόνηση στο Δασυγένειο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη.

Σε μία προπόνηση όπου ο Μιλίνκοβιτς θα ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά την βασική του ενδεκάδα γνωρίζοντας ακόμη καλύτερα αν θα μπορεί να υπολογίζει στους Ηρακλή, Τάτο και Ουντότζι που και τους τρεις τους συμπεριέλαβε στην αποστολή του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ