2012-04-14 06:36:10
Φωτογραφία για Γ. Καρατζαφέρης: Ο ΛΑΟΣ σήμερα εκφράζει το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ
"Πληρώνω το κόστος γιατί δεν προσκύνησα, δεν υποχώρησα και δεν υπόγραψα. Ήξερα ότι θα τιμωρηθώ για αυτή τη στάση μου.

Άλλωστε, το είχα προαναγγείλει και είχα προβλέψει αυτή την εξέλιξη", δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε συνέντευξή του.

Σχολιάζοντας την περίοδο της συγκυβέρνησης, ο Γιώργος Καρατζαφέρης συμπλήρωσε πως "έβλεπα και διαπίστωνα ότι η όλη υπόθεση ξεστράτιζε. Δεν μπορώ να δεχτώ το Αγγλικό Δίκαιο. Δεν μπορώ να εκχωρήσω Εθνική κυριαρχία. Πως θα μπορούσα να δεχτώ ποτέ την Πρωθυπουργία του κ. Πετσάλνικου; Αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαμε τη δραχμή σήμερα Είδα πράγματα με τα οποία διαφώνησα και έφυγα.

Πρότεινα τον κ. Παπαδήμο για να υπάρχει πλεύση στη καταιγίδα που βιώνουμε. Εάν άφηνα τη χώρα στο κ. Πετσάλνικο, θα είχαμε καταστραφεί. Τουλάχιστον, σήμερα υπάρχει μια "σανίδα" για να ξεκινήσει η χώρα μας μια άλλη νέα προσπάθεια την επομένη των εκλογών".

"Ο κ. Κύρτσος είναι μια εξαιρετική προσωπικότητα που κοσμεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ. Έχει εξαιρετικές σπουδές. Έχει δουλέψει και ξέρει την πιάτσα. Διαθέτει το ακαδημαϊκό υπόβαθρο που είχαν και οι άλλοι που διετέλεσαν "τσάροι" της οικονομίας. Η υποψηφιότητα της κ. Βάνας Μπάρμπα είναι ένα κόσμημα για τον ΛΑΟΣ. Προέρχεται από το πατριωτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ και έχει σοβαρή και πλούσια συμμετοχή στα κοινά της Νίκαιας και στο Κερατσίνι. Ο ΛΑΟΣ σήμερα εκφράζει το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει μια ταύτιση απόψεων και πεποιθήσεων. Η απόφασή της να πολιτευτεί στην Ήπειρο, δείχνει την κομματική της ανιδιοτέλεια", είπε ο κ. Καρατζαφέρης αναφορικά με τους δυο υποψηφίους του κόμματός του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ