2012-04-14 08:00:15
Φωτογραφία για Δημοκράτης Παπαδόπουλος  πιστεύουμε ότι η διοίκηση αυτή, θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ


Οι δηλώσεις του στα «ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ»: 

Για την ανανέωση της θητείας της τωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ: «Πολύ καλά έκανε και πήρε αυτή την απόφαση. Εμείς όπως ξέρετε στηρίζουμε τη διοίκηση που επιλέγουμε, με νύχια και με δόντια. Και πιστεύουμε ότι η διοίκηση αυτή, θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει την κρίση». 

Για τις προθέσεις του Γιώργου Κατσαρή όσον αφορά στην προεδρία του Ερασιτέχνη: «Γίνονται συζητήσεις. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη τι θα κάνουμε, όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε την απάντηση που θέλετε. Πάντως θέλω να τονίσω πως αυτές οι εκλογές που ακολουθούν, είναι κρίσιμες διότι η οικονομική συγκυρία, θέλει ένα άνθρωπο ο οποίος ξέρει το αντικείμενο. Ο οποίος να μπορεί να βάλει το χέρι στην τσέπη και να έχει την δυνατότητα να βοηθήσει τον σύλλογο, αλλά και την καρδιά για να προχωρήσει. Ένας τέτοιος άνθρωπος όπως γνωρίζετε πολύ καλά είναι ο Θανάσης Κατσαρής
. Και θα ήταν ευχής έργον να συνεχίσει τη προσπάθεια στον Α.Σ. ΠΑΟΚ για μία ακόμη τριετία. Είναι μπροστάρης ο Κατσαρής στον ΠΑΟΚ. Διότι οι καιροί που έρχονται για τα ερασιτεχνικά και όχι μόνο τμήματα είναι πολύ δύσκολοι. Έχω μία κρυφή αισιοδοξία πως θα συμμετέχει. Δεν θέλω να επιμείνω, γιατί όπως ξέρετε άμεσος συνεργάτης του είμαι κι εγώ και δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση. Είναι ευχής έργον για όλους μας να τον έχουμε κοντά μας για την επόμενη τριετία». 

Για τη χρονική οριοθέτηση των εκλογών: «Δεν έχουμε αποφασίσει για την ακριβή ημερομηνία. Οι εκλογές θα γίνουν μετά τις 20 Μαΐου και μέχρι τις 10 Ιουνίου». 

Για τον προγραμματισμό που γίνεται μετά τις εκλογές: «Θα σας πω κάτι σημαντικό. Ο κ. Κατσαρής κάνει προγραμματισμό κάθε μέρα. Δεν περιμένει ούτε το τέλος του χρόνου, ούτε του εξαμήνου. Προγραμματίζει το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του». stoiximata
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O καιρός για σήμερα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O καιρός για σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ