2012-04-14 10:23:52
Φωτογραφία για ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ: ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Η πρόκριση της Εθνικής ομάδας Πόλο γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι πιο δύσκολη από την κατάκτηση ενός μεταλλίου, όπως τόνισε σε δηλώσεις της στην εφημερίδα "SportDay" η Σταυρούλα Αντωνάκου.

«Ας μην κάνουμε Πάσχα στην Αθήνα. Εμείς πάμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Αυτό μας νοιάζει. Την προηγούμενη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς, στο Πεκίνο, δεν την ευχαριστηθήκαμε και πολύ. Πάντως, αν προκριθούμε έχουμε ελπίδες για μετάλλιο. Είναι πιο δύσκολο να πάμε στους Ολυμπιακούς, μια και τουλάχιστον τρεις καλές ομάδες θα μείνουν έξω», τόνισε η 27χρονη πολίστρια του Ολυμπιακού.

Η Αντωνάκου, πρόσθεσε:

«Στα δύσκολα ματς ανταποκρίνεται η Εθνική. Υπάρχει ταλέντο και εμπειρία. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα φιλικά, αλλά αυτό συμβαίνει τα τρία τελευταία χρόνια».

Τέλος, η διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού, τόνισε:

«Όποιος έχει διαλέξει αντίπαλο την έχει πατήσει (στον άλλο όμιλο συμμετέχουν Ρωσία, Ιταλία, Ουγγαρία, Ισπανία. Οι 4 ομάδες από κάθε γκρουπ θα παίξουν χιαστί). Το καλύτερο σενάριο είναι να μην αντιμετωπίσουμε την Ιταλία. Αλλά και με τις Ιταλίδες να παίξουμε, τις έχουμε κερδίσει 12 φορές και μας έχουν κερδίσει μία τα τελευταία χρόνια». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φωτιά σε σπίτι στα Χανιά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φωτιά σε σπίτι στα Χανιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ