2012-04-14 10:59:47
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Ο ΝΕΜΕΘ ΑΛΛΑ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ!
Την επιθυμία του να παραμείνει στην Ολλανδία για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα εξέφρασε ο Κρίστιαν Νέμεθ, με δηλώσεις του στον ολλανδικό Τύπο.

Ο Ούγγρος επιθετικός αγωνίζεται στην Βάαλβαϊκ και τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 14 ματς, έχοντας πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ στο ενεργητικό του.

«Μέχρι στιγμής ήμουν άτυχος στην καριέρα μου και ίσως σαν νέος δεν έκανα κάποια πράγματα σωστά. Ίσως ήμουν ανυπόμονος, ήθελα να παίζω και για αυτό τον λόγο προτίμησα να πάω κάπου δανεικός από το να παραμένω στις ομάδες μου και να περιμένω την ευκαιρία. Στη Λίβερπουλ έμαθα πολλά. Έπαιξα με τη δεύτερη ομάδα και έκανα προπονήσεις με την πρώτη. Ήλπιζα ότι θα προωθηθώ στην πρώτη ομάδα, αλλά αντιμετώπισα προβλήματα με τραυματισμούς και όλα τα σχέδιά μου πήγαν περίπατο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να παραμείνω για τουλάχιστον έναν χρόνο στην Ολλανδία».

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Νέμεθ, Τίμπορ Πατάκι τόνισε:

«Υπάρχει συμφωνία κυρίων με τον Ολυμπιακό και εκείνοι θα αποφασίσουν για το μέλλον του. Την περασμένη εβδομάδα κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα και σταδιακά θα ξεκινήσουν να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν. Θα μιλήσω σύντομα μαζί τους και θα δούμε ποιες είναι οι προθέσεις του για τον Κρίστιαν. Ο Ολυμπιακός είχε δώσει 1 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από τη Λίβερπουλ και σίγουρα θα θέλουν να αποκομίσουν κάτι από την παραχώρησή του». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ