2013-12-11 21:13:27
Φωτογραφία για Ο Αρναούτογλου έκανε τη Μαρία Μπεκατώρου να βάλει τα κλάματα on air!
Η εκπομπή άνοιξε με ένα ταγκό. Δύο επαγγελματίες χορευτές, παρέδωσαν στο κοινό μια σειρά από υπέροχες και άκρως αισθησιακές φιγούρες. Κατόπιν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διάλεξε δυο άτομα από το κοινό, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, για να χορέψουν κι αυτοί. Το αγόρι στάθηκε δίπλα στη Μαρία Μπεκατώρου και της ζητούσε να βγούνε και να παρατήσει τον άνδρα της. Το ίδιο έκανε και το κορίτσι στον Δημήτρη Σταρόβα.

Στη συνέχεια, όσο ο Δημήτρης Σταρόβας μιλούσε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβηχε, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Θεσσαλονικιού, ο οποίος του ζήτησε να σταματήσει.

Λίγο μετά μπήκε ένας καλεσμένος, θέλοντας να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ποτηριών –πόσα θα μπορούσε να κρατήσει στο χέρι του- αντί όμως για μια συγκεκριμένη μουσική που ήθελε, του έβαλαν δημοτικά, κάνοντας έξαλλο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναγκάζοντάς τον να διακόπτει συνεχώς το γύρισμα. Ο ίδιος έσπασε αρκετές φορές τα ποτήρια, κάνοντας όλους να ξεσπάσουν σε δυνατά γέλια. Η ατμόσφαιρα όμως μετά τα γέλια ηλεκτρίστηκε, άρχισε ο τσακωμός και ο εκνευρισμός, ώσπου οι παρουσιαστές του «Πλάκα Κάνεις» μπήκαν μέσα και αποκαλύφθηκε πως όλο ήταν μια φάρσα.


Οι δυο τους αποκάλυψαν πως καθημερινά τους κάνουν πολλές πλάκες και εκείνοι το ευχαριστιούνται πολύ.

Παράλληλα ο Δημήτρης Βλάχος αναφέρθηκε στη μεγάλη του αγάπη για το crossfit: «Το αγαπώ πάρα πολύ. Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους. Μέσα σε τρεις μήνες μπορείς να χάσεις πολλά κιλά, να κάνεις απίστευτες κινήσεις. Μετά τα Χριστούγεννα θα ανοίξω έναν χώρο στο Ολυμπιακό στάδιο και όποιος θέλει μπορεί να έρθει».

Ενώ ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε για την επιχειρηματική του κίνηση: «Έχω ένα μπαράκι στο Χαλάνδρι και τη βγάζω εκεί συνέχεια, μου αρέσει αυτό που κάνω».

Τέλος, για την πορεία της εκπομπής τους, δήλωσαν πως όλα συζητιούνται και πως ακόμα δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον.

Δείτε την απολαυστική φάρσα

Πηγή: peoplegreece
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΕ ΤΑ... ΔΕΥΤΕΡΑ Η Ferrari
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΕ ΤΑ... ΔΕΥΤΕΡΑ Η Ferrari
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ