2012-04-14 13:31:27
Φωτογραφία για Εκλογές με Τροικανούς πλειστηριασμούς και χρήμα έξω γράφει ο Πασχαλινός Τύπος
Με το βρώμικο κλίμα αλλά και τις τροικανές εκλογές που αποκαλύπτουν το σαθρό πολιτικό σύστημα και τον λαό να ζητά επανεκκίνηση της Δημοκρατίας όπως έχουμε διατυπώσει σε εκτενή άρθρα, ασχολείται... ο Πασχαλιάτικος Τύπος σύμφωνα με το greekmme.gr που σταχυολογεί όλα τα πρωτοσέλιδα της έντυπης έκδοσης των εφημερίδων. Πιο αναλυτικά το 'ΠΡΩΤΟ Θέμα' καταγράφει το σάπιο σύστημα εξουσίας των κομμάτων γράφοντας ότι "Με νόμο αναλαμβάνουν να εισπράττουν φόρους και λογαριασμούς της ΔΕΗ-Αρχισαν από τώρα να αγοράζουν τα χρέη ιδιωτών-Εισπρακτικές συμμορίες λυμαίνονται την Ελλάδα και τρομοκρατούν τους πολίτες- Δεν πρέπει να επέμβει για αυτό η κα Ράικου;" ενώ αποτυπώνει ένα μεγάλο άρθρο για το Βρώμικο χρήμα με φωτό του κου Άκη ως γνωστόν @Με τίτλο: "Φοβήθηκαν απόδραση" κυκλοφορεί η 'Realnews', η οποία, εκτάκτως αυτήν την εβδομάδα, θα βρίσκεται στα περίπτερα από το Μεγάλο Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα
. Η εφημερίδα αναφέρεται στο πόρισμα-καταπέλτη της εισαγγελίας για τον Τσοχατζόπουλο από το οποίο προκύπτει ότι "ο Ακης πήρε μίζες 17,3 εκατ. ευρώ για τους πυραύλους TOR-M1 και τα υποβρύχια και τα "έκανε" σπίτια". Οι δικαστικές αρχές "θεωρούν τον πρώην υπουργό αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης, με παρακλάδια εντός και εκτός Ελλάδος". Επίσης η εφημερίδα φωτίζει γιατί είναι "ύποπτη φυγής και η κόρη του Αρετή, αλλά και τους ρόλους που διαδραμάτισαν η σύζυγός του Βίκυ και η ταμίας του ΠΑΣΟΚ Ευφροσύνη Λαμπροπούλου". Στις διαστάσεις της διαφθοράς στην πολιτική ζωή της χώρας, με αφορμή αυτήν την υπόθεση, αναφέρεται το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου με τίτλο: "Δεν είναι μόνο ο Ακης!".Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

- Μεγάλη δημοσκόπηση της MRB αποκλειστικά για την εφημερίδα: 1 στους 3 πολίτες ψηφίζει Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, ενώ 10 κόμματα φαίνεται να εισέρχονται στη Βουλή. Στην πρόθεση ψήφου 20,5% συγκεντρώνει η Ν.Δ. και 12,7% το ΠΑΣΟΚ.

@Αποκαλυπτικό όμως το κεντρικό θέμα στον 'ΈΛΕΥΘΕΡΟ Τύπο' που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "Στο μάτι της Τρόικας η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων-Ξεκινήστε πλειστηριασμούς για τα σπίτια- Απαιτούν να νομοθετηθεί μαζί με τα χαράτσια η άρση απαγόρευσης των πλειστηριασμών ως το τέλος του 2012 και κινδυνεύουν να κατασχεθούν χιλιάδες πρώτες κατοικίες αφού το 15% των δανειοληπτών πλέον δεν πληρώνουν" γιατί προφανώς δεν έχουν χρήματα. To 'ΕΘΝΟΣ της Κυριακής' προσθέτει ότι "Συναγερμός σε Βρυξέλλες και Βερολίνο για το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαίου- Η Ευρώπη τρέμει την αστάθεια μετά τις εκλογές-Νέο σήμα από την κα Λαγκάρντ για Κυβέρνηση συνεργασίας με συνταγή Λουκά Παπαδήμου και Γολγοθάς 21 ημερών για ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.".

@Η 'Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' αποκαλύπτει ότι "Λογαριασμοί 7.000 ευρώ-Έτρωγαν και έπιναν στον Καστελόριζο αλλά δεν πλήρωναν-Ο Δήμαρχος Μεγίστης καταγγέλει Βουλγαράκη και Καμμένο για τις συμπεριφορές τους στις εποχές της δόξας του' και σκαφάτοι παρακαλώ οι κύριοι. Ενώ συμπληρώνει ότι η τρόικα ζητά την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων. Το 'ΒΗΜΑ του Πάσχα' συμπληρώνει με νόημα ότι "Η στρατηγική των αρχηγών μπροστά στο Γογλοθά της κάλπης- Η ώρα των διλλημάτων: Ευρώ ή δραχμή , κυβέρνηση ή νέες εκλογές-Κολλημένοι στα χαμηλά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, πόλεμος εντυπώσεων ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, τα κόμματα επιστρατεύουν τώρα απόστρατους, παεπιστημαικούς, καλλιτέχνες και αθλητές" και πάνε κατά μνημονίου ορισμένα. @H 'KAΘΗΜΕΡΙΝΗ του Παπαχελά σχολιάζει ότι "Οι εκλογές της κρίσης και της αβεβαιότητας-Ο κίνδυνος ακυβερνησίας, τα σενάρια συνεργατών και οι απαιτήσεις της επόμενης ημέρας". Το'ΠΑΡΟΝ' αποκαλύπτει προφητικά ότι "Μέχρι και Καλάσνικοφ βρέθηκαν στο σπίτι του Τζοχατζόπουλου-Κλειδί η λογίστρια-Έχει στοιχεία για τα οικονομικά όλων των κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ, ΑΓΩΝΊΑ αν θα μιλήσει ο Άκης και ποιους κρατάει, αναταραχή στην Ιπποκράτους και φόβος για βαριές συνέπειες στις εκλογές, εκτός ελέγχου οι δικαστές που δεν κουκουλώνουν τίποτα και στο Πραιτώριο η Ντόρα.

@Το 'ΑΡΘΡΟ' υπογραμμίζει ότι 'Κίνηση έντονου συμβολισμού η σύλληψη- προεκλογικά- του Άκη Τζοχατζόπουου- Πάσχα στη φυλακή-Τέλος της εποχής της νοοτροπίας για την ασυδοσία των πολιτικών προσώπων". Τέλος η 'ΒΡΑΔΥΝΗ' καταλήγει 'Πόση σύνταξη θα πάρετε στο χέρι-Ποιοι εξαιρούνται από τις μειώσεις και πόσο κόβονται οι επικουρικές συντάξεις'.greekmme.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τροφές που χαρίζουν χρόνια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τροφές που χαρίζουν χρόνια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ