2012-04-14 14:29:05
Φωτογραφία για Ο καιρός την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα
Σούβλισμα κάτω από την βροχή αναμένουμε τη Κυριακή του Πάσχα σε πολλές περιοχές της Δυτικής και της Βόρειας Ελλάδας καθώς και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου... και τα Δωδεκάνησα. Πάντως τα νέα είναι πολύ καλύτερα για τους κατοίκους των ανατολικών ηπειρωτικών διαμερισμάτων καθώς τα διαστήματα ηλιοφάνειας θα είναι μεγάλα.

Οι άνεμοι αν και κατά περιόδους θα φτάσουν και τα 7 Beaufort δεν φαίνεται να δημιουργούν προβλήματα στην ναυσιπλοΐα. Πιο αναλυτικά:

To βράδυ της Ανάστασης:

Νεφώσεις με βροχές περιμένουμε σε όλα τα Δυτικά και Βόρεια καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρέξει τοπικά σε δυτικές περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και στις Δυτικές και Βόρειες περιοχές της Ανατολικής Στερεάς.Τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα είναι κατά περιόδους πιο έντονα και θα συνοδεύονται από σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάνουν στο Αιγαίο και τα 7 Beaufort. Η θερμοκρασία την ώρα της Ανάστασης θα φτάσει στα Βόρεια τους 7-8 βαθμούς στα Δυτικά καθώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 10-13 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 12-15 βαθμούς Κελσίου.


Την Κυριακή του Πάσχα

Στην δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα αναμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως ορεινά . Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας οι καιρικές συνθήκες θα είναι σαφώς καλύτερες με λίγες αραιές νεφώσεις και με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν στο Ιόνιο τα 6 Beaufort και στο Αιγαίο ακόμα και τα 7 Beaufort. Πάντως από το μεσημέρι και μετά οι άνεμοι θα εξασθενήσουν ακόμα λίγο. Η θερμοκρασία σε νέα μικρή πτώση στα Δυτικά και Βόρεια θα φτάσει στα Δυτικά τους 17-18 βαθμούς στα Βόρεια του 16-17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 20-22 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 23-25 βαθμούς Κελσίου.meteo-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ