2013-12-18 13:17:15
Φωτογραφία για ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΙΧ. ΛΙΑΠΗΣ
Αύριο Πέμπτη, θα δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης, μετά τη σύλληψή του για πλαστές πινακίδες και παραβίαση του ΚΟΚ. Σε βάρος του πρώην υπουργού ασκήθηκε ποινική δίωξη που αφορά τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας, ενώ επιβλήθηκαν επίσης και τρία διοικητικά πρόστιμα για τη μη ασφάλιση του οχήματος και για το ότι έφερε κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια χωρίς άδεια.

Ο ίδιος δεν απάντησε γιατί κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες, αλλά τόνισε ότι είχε βγάλει το αυτοκίνητό του βόλτα προκειμένου να φορτιστεί η μπαταρία, καθώς επί μήνες το είχε ακίνητο σε πάρκινγκ στο Πόρτο Ράφτη, ενώ επρόκειτο να ταξιδέψει με αυτό στο εξωτερικό.

Ο κ. Λιάπης διαβεβαίωσε ότι είχε πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας του 2013, αλλά κατέθεσε τις πινακίδες του τον Αύγουστο, λόγο φορολογίας, καθώς όπως είπε, μπορεί να μην είναι φτωχός, αλλά είναι συνταξιούχος.

Τα ξένα δίκτυα

Το απίστευτο περιστατικό με τον Μιχάλη Λιάπη έκανε το γύρο των ξένων Μέσων Ενημέρωσης, με τη Le Parisien να φέρει το τίτλο «Ο πρώην υπουργός Μεταφορών κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες» και το ισπανικό ABC να αναφέρει ότι «Συνελήφθη ένας Έλληνας πρώην υπουργός Μεταφορών χωρίς δίπλωμα οδήγησης και με πλαστές πινακίδες. Ο Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη από την τροχαία κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας, να οδηγεί ένα ανασφάλιστο τζιπ».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ