2013-12-18 15:30:12
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην OΠΑΠ TV για τον Πανιώνιο, την πορεία στο EUROCUP, τους Καββαδά-Σκορδίλη και τους επερχόμενους ημιτελικούς του κυπέλλου.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε:

Για τους Καββαδά και Σκορδίλη:

«Ο Καββαδάς ήταν ένα παιδί που ήταν πολλά χρόνια στον Πανιώνιο, τον πιστεύαμε, ξεκίνησε καλά την σεζόν, είχε έναν τραυματισμό που τον κράτησε 10-15 ημέρες εκτός. Έχασε κάπου τον ρυθμό του, επανήρθε και πίεσε τον εαυτό του για να βοηθήσει αλλά μόλις ήταν έτοιμος, έγινε η μεταγραφή. Τον Σκορδίλη τον πιστεύουμε πολύ, έχει τα σωματικά προσόντα, ήδη μας βοηθάει. Στην αρχή δεν είχε τον ρυθμό, αλλά όσο περνούν οι αγώνες δείχνει πόσο θα μας βοηθήσει. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για το πρωτάθλημα της basket league ΟΠΑΠ:

«Ξεχωρίζουν οι δύο, όλοι οι άλλοι στην καλή τους ημέρα μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε. Είναι ανταγωνιστικό και αμφίρροπό πρωτάθλημα κάτι που θέλουμε όλοι. Βλέπουμε ομάδες που χάνουν στην έδρα τους, νικούν εκτός έδρας. Είναι πολύ ενδιαφέρον διότι ο κόσμος βλέπει ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα καθώς δεν ξέρει ποιος θα νικήσει, ποιο είναι το φαβορί και ποιο το αουτσάιντερ».


Για τον ημιτελικό Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού:

«Και οι δύο ομάδες είναι ικανές να νικήσουν. Όπως και αν είναι είτε προέρχονται από καλό σερί είτε όχι. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ μεγάλη φόρμα, ο Παναθηναϊκός με την νίκη στο Κουμπάν επανήλθε σε τοπ κατάσταση κι έδειξε την δυναμική του. Όταν υπάρχει τόσο μεγάλη κρισιμότητα για την νίκη διότι εδώ μιλάμε για νοκ άουτ ημιτελικό, πιθανώς να μην είναι εφικτό να απολαύσουμε ποιοτικό παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να παρακολουθήσουμε παιχνίδι στρατηγικής, τακτικής, παιχνίδι που να αρέσει στον κόσμο διότι δεν θα ξέρουμε τον τελικό νικητή. Μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ. Το θέμα είναι να είναι αμφίρροπο για να κρατήσει το ενδιαφέρον ως το τέλος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ