2012-04-14 19:08:43
Φωτογραφία για Έκπληξη η Sauber και ο Kobayashi!
Ο Ιάπωνας ήταν εξαιρετικός στις κατατακτήριες της Κίνας και σημείωσε τον 4ο ταχύτερο χρόνο, αλλά θα εκκινήσει από την 3η θέση λόγω της ποινής του Hamilton. 

Πολύ καλός ήταν και ο Sergio Perez που θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 8η θέση.

Kamui Kobayashi (4ος, ξεκινάει 3ος): «Είμαι πολύ χαρούμενος, η ομάδα έκανε σπουδαία δουλειά. Για αρκετό καιρό λέγαμε πως πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση την κατακτηρίων και νομίζω πως σήμερα ήταν μεγάλη βελτίωση. Προφανώς θα εκκινήσω από την 3η θέση αύριο, γιατί ο Lewis αναγκάστηκε να αλλάξει το κιβώτιο ταχυτήτων του. Αυτή η θέση του grid, προφανώς σημαίνει αρκετές πιθανότητες. Παρόλα αυτά, δεν είμαι ονειροπόλος και ο στόχος παραμένει ο ίδιος: να πετύχω όσους περισσότερους βαθμούς μπορώ. Έχουμε ένα δυνατό μονοθέσιο, συνήθως είναι επίσης καλό και με τα ελαστικά και ανυπομονώ για τον αγώνα με μεγάλη αυτοπεποίθηση.»

Sergio Perez (8ος): «Είναι σίγουρα ένα καλό αποτέλεσμα κατατακτηρίων για την ομάδα μας
. Προσωπικά πρέπει να παραδεχτώ πως περίμενα ακόμα καλύτερη από την 8η θέση. Μετά από τους προηγούμενους γύρους φαινόταν πολύ υποσχόμενο, στο τελευταίο γύρο στο 3ο μέρος των κατατακτηρίων, όταν ήμουν με νέο σετ ελαστικών, ξαφνικά είχα υποστροφή. Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτό, σε κάθε περίπτωση θα είναι ένας δύσκολος αγώνας αύριο και θα βάλω τα δυνατά μου.»Monisha Kalterborn (Διευθύντρια): «Μια φανταστική απόδοση και από τους δύο οδηγούς. Αυτό ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα σε κατατακτήριες εδώ και αρκετό καιρό και ένα σπουδαίο επίτευγμα για όλη την ομάδα. Επιτέλους είμαστε σε μια θέση μετά τις κατατακτήριες ώστε να αξιοποιήσουμε το πλήρες δυναμικό της Sauber C31-Ferrari στον αγώνα, καθώς μπορούμε να εκκινήσουμε από πολύ καλύτερες θέσεις από ότι σε προηγούμενους αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.»

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ