2012-04-14 21:12:26
Φωτογραφία για Μυστικές υπηρεσίες σε… «μυστικά ραντεβού»!
Ένα νέο «πλήγμα» στο προφίλ του δέχεται ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, έστω έμμεσο, αφού γίνεται ο πρώτος, εδώ και δεκαετίες, εν ενεργεία Αμερικανός πρόεδρος που μοιάζει να μην μπορεί να ελέγξει ούτε καν τους άνδρες της φρουράς του. Τουλάχιστον ως προς την έξωθεν καλή μαρτυρία Η είδηση πως δώδεκα πράκτορες αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, που συνοδεύουν τον Αμερικανό πρόεδρο στο ταξίδι του στην Καρθαγένα της Κολομβίας για τη διήμερη Σύνοδο χωρών της αμερικανικής ηπείρου, ανακλήθηκαν στις ΗΠΑ λόγω «απρεπούς συμπεριφοράς»!

Για την ακρίβεια οι περί ων ο λόγος πράκτορες υπεύθυνοι για την ασφάλειά του Μπαράκ Ομπάμα, φέρεται να πιάστηκαν στα πράσα με «παρέα» ντόπιων ιερόδουλων. Και τώρα κατηγορούνται για «αγορά ερωτικών υπηρεσιών».

Διαβάστε περισσότερα Ο Λευκός Οίκος δεν σχολίασε τις αναφορές για την ανάκληση των πρακτόρων. Πλην όμως το πρακτορείο Assοciated Press ανέφερε πως 12 πράκτορες «απασχόλησαν» ιερόδουλες.

Την είδηση της ανάκλησης των «άτακτων» πρακτόρων επιβεβαίωσε πάντως ο εκπρόσωπος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Εντ Ντόνοβαν. Πρόσθεσε όμως πως αντικαταστάθηκαν με ισάριθμους συναδέλφους τους κατά τρόπο ώστε να μην «επηρεαστεί το άρτιο σχέδιο ασφαλείας για την επίσκεψη του προέδρου».

Το προφίλ του όμως…;

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=190327
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ