2012-04-15 11:17:04
Φωτογραφία για Ευχές από την Ενωτική Κίνηση της ΕΤΕΡ
Μετά την Ανάσταση του Θεανθρώπου ας βάλουμε και εμείς το χέρι μας ώστε να αναστηθεί η Χώρα μας και ο Λαός της.

Να στείλουμε... στην ουρά των ταμείων ανεργίας και να απολύσουμε όλο το σάπιο πολιτικό καθεστώς, που έφερε τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους σε αυτή την κατάσταση.

Να στείλουμε στην ουρά των ταμείων ανεργίας, να πληρώσουν με την περιουσία τους και να απολύσουμε τους ξεπουλημένους που έφεραν τα μνημόνια στην Χώρα μας.

Να στείλουμε στην ουρά των ταμείων ανεργίας, να πληρώσουν με την περιουσία τους και να απολύσουμε όλους αυτούς που χρόνια τώρα ξεκοκαλίζουν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών μας ταμείων.

Να στείλουμε στην ουρά των ταμείων ανεργίας, να πληρώσουν με την περιουσία τους και να απολύσουμε όλους αυτούς που ξεπούλησαν την δημόσια περιουσία, τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, και τα ενεργειακά μας αποθέματα.

Να στείλουμε στην ουρά των ταμείων ανεργίας, να πληρώσουν με την περιουσία τους και να απολύσουμε όσους έδωσαν ή ετοιμάζονται να δώσουν βορά σε ντόπια και ξένα επιχειρηματικά κοράκια τις επικοινωνίες, τις συγκοινωνίες, το νερό, την ενέργεια, τα ορυκτά μας, τα πετρέλαια, την γη μας, τα νησιά μας, τον ήλιο μας και ότι άλλο διαθέτει η Χώρα μας και αποτελεί περιουσία μόνο του ΛΑΟΥ της και πρέπει να μείνουν Δημόσια
.

Να στείλουμε στην ουρά των ταμείων ανεργίας, να πληρώσουν με την περιουσία τους και να απολύσουμε όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα που σε δύο χρόνια μέσα κουρέλιασε Συμβάσεις Εργασίας, το εργασιακό, ασφαλιστικά ταμεία, μισθούς, συντάξεις, κοινωνικό κράτος.

Η μεγάλη προδοσία. Η μνήμη της Ελληνικής ιστορίας καταγράφει στη σελίδα των μεγάλων προδοτών όσους βουλευτές ψήφισαν τα μνημόνια της ντροπής. Μην τους ψηφίσετε ποτέ πλέον. Καταγράψτε τους στη λήθη της ιστορίας. Βοηθήστε τους να μετανοήσουν μέσα στην αφάνεια.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

και όλο το ΛΑΟ μας.

ek-eter.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ